Установено е, че криминално проявеният Н.Р., 19-годишен, криминално проявеният и

...
Установено е, че криминално проявеният Н.Р., 19-годишен, криминално проявеният и
Коментари Харесай

Много задържани след акция на полицията в Карнобат


Установено е, че престъпно проявеният Н.Р., 19-годишен, престъпно проявеният и осъждан Н.С., 31-годишен, престъпно проявеният и осъждан В.С., 30-годишен, престъпно проявеният и осъждан В.Г., 37-годишен и престъпно проявената и осъждана Б.Р., 26-годишна са съпричастни към осъществяването на обири на територията на Община Карнобат. Намерени и конфискувани са движимости и битова техника, откраднати от частен дом в Карнобат.

Установен е причинителят на кражбата на тв приемник, микровълнова печка, сешоар, домакинска посуда и други движимости, осъществена за времето от 20.11.2017 година до 11.03.т.г. от къща, ситуирана на карнобатската улица " Стефана Чамурова “. Това е престъпно проявеният С.И., 24-годишен от село Смолник, община Карнобат, който направил цялостни признания и върнал част от откраднатите движимости.

Констатирана е самоличността и на причинителите на кражбата на стек цигари на стойност 52 лева от магазин в Карнобат, осъществена на 07.03.т.г. Това са престъпно проявените братя – Е.А., 15-годишен и Х.А., 12-годишен, и двамата от село Хаджиите, община Карнобат, които създали цялостни признания и върнали откраднатите цигари.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР