Успяхте ли да постигнете мечтаното тегло за лятото тази година?

...
Успяхте ли да постигнете мечтаното тегло за лятото тази година?
Коментари Харесай

Свежи и във форма за лятото - ето как

Успяхте ли да постигнете мечтаното тегло за лятото тази година? А предходната? Колкото и да се опитваме отговорът постоянно е съвсем. В най-добия случай резултатът е единствено няколко кг разлика, само че от време на време нещата се объркват и в разгара на отпускарския сезон може да се окажем с повече килограми в сравнение с даже при започване на диетата.

А формулата е толкоз елементарна – придвижване и подобаваща храна. И… малко помощ от Природата.

Чували сте сигурно, че решения на всички проблеми съществуват в Природата? Науката прави всичките си открития въз основата на нещо, което съществува откогато свят светува.

 а iStock/Getty Images

В основата на наднорменото тегло и затлъстяването стои една единствена причина - забавеният метаболизъм. Той от своя страна зависи от доста фактори, само че като изключим някои генетични аномалии, всички останали могат да бъдат повлияни от индивида.

- Препрограмирайте мисленето си и психическата настройка, че е невероятно да свалите непотребните килограми – било то поради приемственост, възраст, хормонален баланс. Ако не се оправим с тези ограничавания в мисленето, резултатът ще е нулев. Започнете в този момент!

- Променете най-малко единствено „ малко “ двигателната си интензивност – на всеки един час правете някакви леки извършения – даже да е единствено ставане и сядане на стола, нанагорнище на един етаж и други сходни в продължение на 3 минути. Движете се пеш най-малко 30 минути на ден – може и 2х15. Хайде в този момент да започват първите 3 минути интензивно и осмислено придвижване!

- На всеки 1,5 час пийте по 1 чаша вода! Това е елементарно – започнете с първата в този момент!

 плод плодове закуска заран Unsplash.com

- Ако не можете да се откажете от обичаните си „ нездравословни храни “, то най-малко намалете количеството им на половина като начало, заменете другата половина „ нездравословна храна “ с нещо сезонно, в недопечен тип.

- Ако имате инсулинова устойчивост или диабет вид 2, наблегнете на зелените артикули и намалете количеството на сладки плодове с висок гликемичен показател. Включете в менюто си ягоди, къпини, боровинки, арония, цитрусови плодове. Посещението на пазара също се брои за придвижване!

- Приемайте храна 3 или 5 пъти на ден (в взаимозависимост от количеството), по опция едновременно и наложително в редуцирано количество (поне наполовина). Може би тъкмо в този момент е време за 1 ябълка или различен обичан плод.

- Оглеждайки се в огледалото, постоянно виждайте резултата, към който сте се устремили, без значение какво ви споделя то! Образът е в главата ви, не е отражението в огледалото. Ако сега липсва такова, затворете очи и си представете какъв брой сте съвършени!

 a iStock/Getty Images

Цитрусовите плодове заемат особено място в режима на хранене и, популярност Богу, те са богати на свежи усети. Съдържат характерно органично вещество, наречено „ нооткатон “, което задейства аденозин-монофосфат киназата (АМРК), която усилва производството на АТФ и по този метод форсира метаболизма. Най-богатият на нооткатон плод измежду цитрусите е грейпфрутът. Този същият ензим може да бъде подтикван и посредством физически занимания.

Съчетайте дейното придвижване и понижения хранителен банкет с 1 грейпфрут дневно - ще засилите метаболизма си до степен, при която ще получите първите резултати след 30 дни.

Комбинирайте хранителен и двигателен режим, плюс банкет на задоволително вода и 1 грейпфрут на ден - ще постигнете първите резултати до 20 дни.

Ако замените грейпфрута в дневния си режим с банкет капки съсредоточен разтвор от органически грейпфрут - ще забележите първите резултати до 1 седмица, освен това с гаранция за дълготрайно активиране на метаболизма за дълъг интервал от време. Защо това е допустимо?

 а Vedra International

съдържа 100% дестилат от семена, пулпа и бели мембрани на био-сертифицирани плодове от грейпфрут. Наситен е с биологично дейни субстанции като биофлавоноиди, потребни протеини, гликозиди, витамини от група В, витамин С и минералите фосфор, калий, желязо, натрий, магнезий, като ги предлага на организма в лесна за асимилиране форма. Богатото наличие на нарингенин и пектини в допълнение улеснява храносмилането, само че високата централизация на нооткатон е тази, която обезпечава активирането на ензима, виновен за бърз и ефикасен метаболизъм.

Ето, към този момент знаете за един благонадежден асистент в битката с килограмите, даже когато не отделяте задоволително време за физически извършения – ще задейства точния ензим, с цел да задейства метаболизма ви!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР