Успорваната битка между фронт офис мениджъра в хотел Костадин Шопов

...
Успорваната битка между фронт офис мениджъра в хотел Костадин Шопов
Коментари Харесай

Коцето отново оцеля, чичо Цоньо напусна Фермата

Успорваната борба сред фронт офис мениджъра в хотел Костадин Шопов и водача Цоньо Трифонов се разяри на арената на „ Фермата “. След като приключиха с непосредствен резултат от 3 на 2 точки в интерес на Коцета в епизода в петък, дуелът им продължи и през днешния ден.

И в съботната им среща на арената двамата се бореха за всяка точка, като постоянно се догонваха в резултата. След първите пет борби Цоньо поведе с 8 на 7, само че противникът му съумя да се пребори за победа в шестата. Така, Коцето се избави от сигурна елиминация и остави орисите им да се решат в последното тестване.

„ Пъзелът на Фермата “, каквото беше името на играта, се оказа комплициран и за двамата участници. Въпреки че беше по-добър във всички останали съставни елементи, събирането на вода от варел с кофа на над два метра разстояние се оказа прекомерно комплицирана задача за Цоньо. Така, с резултат от единствено минута повече време от Коцето, точно той напусна „ Фермата “.

След края на дуела двамата противници се прегърнаха, като и двамата пророниха сълзи поради раздялата. „ Чичо Цоньо, за мен ти си оставаш чичо. Не се безпокой за кравата - аз ще я доя. Чакай ме в Крушево! “, сподели през сълзи Костадин. „ Напускам Фермата. Моята фантазия беше да остана още най-малко 2-3 седмици. Но всичко дадох от себе си, очевидно са ми толкоз опциите. “, показа и самият Цоньо.

Това е втори двубой за оцеляване, от който Шопов се завръща незасегнат в къщата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР