Успоредно със световната публична премиера на версията SW на изцяло новия

...
Успоредно със световната публична
премиера на версията SW на изцяло новия
Коментари Харесай

Автосалон Париж 2018: PEUGEOT представи 508 SW FIRST EDITION

Успоредно със международната публична премиера на версията SW на напълно новия си модел 508, по време на международното зиложение в Париж, PEUGEOT показа и неговата литимитирана версия 508 SW FIRST EDITION.

PEUGEOT 508 SW FIRST EDITION се отличава с редица уникални дизайн и стилистични решения, и от през днешния ден е налична за поръчка във Франция и Англия, както и за електронна резервация в други 10 европейски страни.

Лимитираната версия 508 SW FIRST EDITION е разработена въз основата на равнището на оборудване GT, само че се отличава с лъскава черна рамка на челната решетка, специални 19-цолови алуминиеви джанти и избор сред три цветови разновидността на купето- Dark Blue, Pearly White и Amazonite Grey, както и в два разновидността на моторизацията- PureTech 225 S&S EAT8 и BlueHDi 180 S&S EAT8.

По-екзотичните разлики в съпоставяне със стандартната версия на 508 SW откриваме в интериора на 508 SW FIRST EDITION. Във вътрешността са употребявани естествени материали като детайли от дърво и естествена кожа, черно осъществяване на тавана, алуминиеви подложки на педалите, уникални прагове на вратите, дървен под на товарното поделение и други.

В оборудването на PEUGEOT 508 SW FIRST EDITION са включени също по този начин бордовата система PEUGEOT i-Cockpit® с стилен волан с кожена тапицерия, прожекционен head-up екран, 10-инчов бордови екран, система за индиректно диодно осветяване на вътрешността, врата на багажника с дистанционно ръководство, пионерна за сегмента система за нощно виждане, система за безжично зареждане на мобилен телефон, първокласна аудиосисетма FOCAL и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР