Успоредно с анонсирането на продажбените си резултати за изминалата календарна година, Lamborghini

...
Успоредно с анонсирането на
продажбените си резултати за изминалата
календарна година, Lamborghini
Коментари Харесай

Lamborghini вади две нови V12 предложения през 2021

Успоредно с анонсирането на продажбените си резултати за изминалата календарна година, Lamborghini разгласи, че след представеният в края на предходната година , през 2021-а ще станем очевидци на две нови пазарни предложения на именитата марка, които ще бъдат оборудвани с V-образен, 12-цилиндров мотор.

От Lamborghini споделят, че през миналата година са били регистрирани вторите най-добри продажби в историята на марката. Общата реализация на компанията е достигнала равнище от 7430 единици, което макар и със спад в сравение с рекордната 2019-а и нейните 8205 закупени единици, е впечатляващ резултат на фона на общия спад през 2020-а година.

Най-сериозно е било търсенето на продуктите на Lamborghini през изминалата година в Съединените Американски Щати, където са били закупени общо 2224 автомобила на марката. На второ място се подрежда Германия с 607 продажби, след което са Китай, Хонконг и Макао с 604, Япония с 600, Англия с 517 и Италия с 347 единици.

"2021 започва с доста позитивна перспектива: доставките през първите два месеца на тази година към този момент надминаха тези от предходния предпандемичен период и признатите поръчки досега вече покриват девет месеца от производството ни ", разяснява Стефан Винкелман, президент и изпълнителен шеф на Automobili Lamborghini.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР