Успоредно с анонсирането на цените на версията 2021 година на Captur,

...
Успоредно с анонсирането на цените на
версията 2021 година на Captur,
Коментари Харесай

R.S. Line и за Renault Captur

Успоредно с анонсирането на цените на версията 2021 година на Captur, Renault разгласи и за разширяването на модификационната гама на стилния модел в лицето на първата му R.S. Line версия.

За новото си пазарно предложение Captur R.S. Line, от Renault споделят, че то е въодушевено от света на моторните спортове и идва със специфично модифицирана предна ризница, нова решетка, сив заден дифузьор, допълнително тонирани стъкла, 18-цолови Le Castellet алуминиеви джанти, тематични обозначителни табелки, двойка хромирани накрайници за изпускателната система и други.

Спортната тема при Captur R.S. Line продължава и във вътрешността на автомобила, където откриваме контрастни червени детайли, волан с кожена тапицерия и контрастиращ тегел, алуминиеви прагове, червени акценти по въздушните отвори и други, а в стандартното оборудване на версията са включени 10-инчовото цифрово табло, паркинг асистентът с камерата за задно виждане, системата за безжично зареждане на мобилен телефон и други.

В двигателната гама на Renault Captur 2021 са включени бензинови (TCe 90 и 140), LPG (TCe 100 LPG) и зареждаем Plug-in Hybrid (E-TECH Plug-in Hybrid 160), а в скоро време гамата ще бъде разширена с E-TECH Hybrid разновидности.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР