Успоредно с анонсирането на първите подробности за новата си лимитирана серия Sian

...
Успоредно с анонсирането на първите
подробности за новата си лимитирана
серия Sian
Коментари Харесай

Премиера за вече разпродаденото Lamborghini Sian Roadster

Успоредно с анонсирането на първите подробности за новата си лимитирана серия Sian Roadster, Lamborghini разгласи, че всеки един от нейните 19 представителя към този момент е разпродаден.

Хибридното Lamborghini Sian Roadster обещава максимална мощ от 819 конски сили, което го трансформира в най-мощното кабрио в цялата история на именитата марка. В цифри, автомобилът, който дебютира пред света в особено селекциониран Blu Uranus екстериорен цвят, е в положение да се ускори от 0 до 100 км/ч за 2.9 секунди и да развие оптималната скорост на придвижване от над 350 км/ч.

, което дебютира по време на автомобилното ревю във Франкфурт през предходната година, e оборудвано с новаторска хибридна задвижваща система с V-образен, 12-цилиндров мотор, компактен електромотор и иновативен суперкондензатор, с обща максималната мощност на която е 819 конски сили. За разлика от версията си Roadster, Sian ще бъде произведен в лимитирана серия от 63 екземпляра, като всеки един от тях ще бъде персонализиран напълно спрямо предпочитанията на клиента.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР