Успоредно с анонсирането на изцяло новото поколение на емблемата си

...
Успоредно с анонсирането на изцяло новото поколение на емблемата си
Коментари Харесай

Dark Horse: Един необикновен Ford Mustang

Успоредно с анонсирането на напълно новото потомство на емблемата си Mustang, Ford разкри и първите детайлности за неговата особено създадена напълно нова спортна версия Dark Horse.

От Ford разясняват, че Mustang Dark Horse е първи по рода си нов състезателен автомобил от 21 години насам и по-точно от анонсирането на Mustang Bullitt през 2001 година.

Mustang Dark Horse се отличава от общоприетата версия на , като получава освен в допълнение доработен V-образен, осемцилиндров дивгател, само че и голям брой особено създадени за модификацията екстериорни и интериорни решения, спортно окачване, специфична ръчна предавателна кутия, спомагателни аеродинамични детайли, опция за поръчка на карбонови джанти, специфичен състезателен волан, неповторимо осъществяване на обозначителните емблеми със за първи път изобразен гредащ напред кон и други. За най-екстремно насочените клиенти на марката, от Ford са планували и опция за поръчката на Handling Package, който трансформира колата в квалифицираната за пистова приложимост версия на модела.

Допълнително развиване на плана Dark Horse на Mustang, по който екипът на Ford работи в продължение на 3 години, както и част от пазарното лансиране на цели шест нови спортни версии на модела, ще бъдат предопределените за приложимост само на писта или затворен маршрут Mustang Dark Horse S (за спортни изяви) и Dark Horse R (за състезания).



Петлитровият, V8 мотор на Mustang Dark Horse, който е смесен със особено доработена шестстепенна ръчна предавателна кутия TREMEC с 3D принтиран титаниев скорост лост/топка или с 10-степенна автоматизирана трансмисия, се чака да генерира оптималната мощ от към 500 конси сили.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР