Успоредно на проекта на Том Круз за “Мисията: Невъзможна”Работното заглавие

...
Успоредно на проекта на Том Круз за “Мисията: Невъзможна”Работното заглавие
Коментари Харесай

Русия снима космически екшън на МКС

Успоредно на плана на Том Круз за “Мисията: Невъзможна”
Работното заглавие е “Предизвикателството”

Руската организация за галактически проучвания “Роскосмос” разгласи че ще изпрати актрисата Юлия Пересилд и продуцентът Клим Шипенко на борда на Международната галактическа станция, с цел да осъществят първият научно-фантастичен филм, сниман в орбита, съобщи Агенция Франс Прес. Изстрелването е планувано за 5 октомври 2021 година от космодрума “Байконур” на борда на галактическия транспортен съд “Союз МС-19”.

Филмът е с работно заглавие “Предизвикателството” и съставлява “космическа драма”, се споделя в известието на “Роскосмос”. Продуцентът Клим Шипенко е осъществил съветските филми “Салют-7” и “Текст”. Копродуцент на “Предизвикателството” е някогашният вицепремиер на Русия и сегашен шеф на “Роскосмос” Дмитрий Рогозин, който е прочут с упоритостите си страната му да е първата осъществила филм в орбита, показва организацията.

Международните наблюдаващи напомнят, че холивудският артист Том Круз разгласи по-рано тази година, че има намерение през октомври 2021 година, дружно с продуцент, да посети МКС за фотоси на идващият филм от поредицата “Мисията: Невъзможна”. Как и по какъв метод ще се “стиковат” двата проекта остава мистерия.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР