Успешно приключи първият етап на имунизацията от Фаза II в

...
Успешно приключи първият етап на имунизацията от Фаза II в
Коментари Харесай

Успешно приключи първият етап на имунизацията от Фаза II в община Козлодуй

Успешно завърши първият стадий на имунизацията от Фаза II в община Козлодуй, заяви регионалният шеф на Враца Малина Николова.
36 учители от шест образователни заведения в общината - 34 педагогичен и двама непедагогически личен състав са декларирали предпочитание за имунизация и на тях имунизацията към този момент е приложена. Педагогическите и непедагогическите експерти са от СУ „ Св. Св. Кирил и Методий “ - Бутан, ОУ „ Христо Ботев “ – Гложене, ПГЯЕ „ И. Курчатов “ – Козлодуй, СУ „ Христо Ботев “ – Козлодуй, СУ „ Св. Св. Кирил и Методий “ – Козлодуй и ОУ „ В. Априлов “ – Хърлец.
Процесът по имунизация е протекъл по авансово направен график в МБАЛ „ Св. Иван Рилски “- Козлодуй, а всички лица, на които е приложена ваксина против COVID-19, са в положително здравословно положение.
Имунизационната акция на регионално равнище се управлява в сходство с Националния проект за имунизиране, Регионалния проект за имунизиране в Район 1 и Пътна карта на имунизационния развой в Район 1- за областите Видин, Монтана и Враца. Процесът е отворен и искащите да се ваксинират могат да заявят своето искане и на идващ стадий.
В идната седмица следва да бъдат ваксинирани по Фаза II консуматори и личен състав в обществените услуги, както и педагогичен и непедагогически експерти от останалите общини в област Враца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР