Успешно премина евакуацията на всички пътници от катастрофиралия тази нощ

...
Успешно премина евакуацията на всички пътници от катастрофиралия тази нощ
Коментари Харесай

Всички пътници от катастрофиралия автобус край В. Търново се прибраха в Румъния

Успешно мина евакуацията на всички пасажери от авариралия тази нощ рейс на пътя Русе-Велико Търново. Главна дирекция „ Гражданска въздухоплавателна администрация “ и Държавно дружество „ Ръководство на въздушното придвижване “ оказаха цялостно подпомагане на румънските си сътрудници за реализирането на нужния брой полети при извозването на потърпевшите, оповестиха от пресцентъра на Министерство на превоза и известията. Съгласуван и утвърден бе летателен проект за пет румънски хеликоптера.

Заместник-министърът на превоза и известията Николай Найденов бе на място на случая, с цел да управлява дейностите на чиновниците от ИА „ Автомобилна администрация “ и бе указано цялостно подпомагане на проверяващите органи.

„ Тахографът и към сегашния миг не е открит. Нашите чиновници не престават да го търсят за изясняване на събитията “, заяви транспортният зам.-министър Найденов. Според получена информация от румънска страна компанията и рейсът, извършващи транспорт, имат лиценз.

Катастрофиралият тази нощ рейс се е движел по маршрута Истанбул-Букурещ. Управляван е от двама водачи, а пасажерите са румънски и турски жители. При тежкия...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР