Успешно като организация и провеждане в зала „Арена Петрич“ се ...

Успешно като организация и провеждане в зала „Арена Петрич“ се

В Петрич приключи Dinamic Billard Petrich Open 


Успешно като организация и осъществяване в зала „ Арена Петрич “ се организира кръг от Евро тур 2022 – мъже и дами в динамичния билярд. Оспорван край сред Франциско Санчез Руиз от Испания и Еклент Качи от Албания нощес приключи при резултат 9:6. Така испанецът подвигна трофея, връчен от кмета на община Петрич Димитър Бръчков.

Освен паричната премия, спечелилият получава в своя актив и точки за международната класация. Церемонията по награждаването почете и инж. Костадин Стойков – национален представител в 47 Народно събрание.
Равносметката от двуседмичния маратон по билярд в Петрич – Европейско състезание за юноши до 17 година и до 19 година, както и кръг от Евро тур – мъже и дами е позитивна. Стотици състезатели и огромна поддръжка от Европейската билярд федерация за Българска билярд федерация.

Съдействие на всички равнища оказа и Община Петрич. За стотици състезатели и техните треньори от цялостен свят Петрич към този момент не е чужд град, тъй като се показа като общителен хазаин на двете надпревари. Тази беше оценката и на президента на Европейската билярд федерация Гри Лендерс.
През идващите две години Община Петрич си резервира правото да бъде хазаин на Европейското състезание по билярд за юноши – това е скрепено с автограф и от Европейската билярд федерация.

Източник: struma.com


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg