Успешният български актьор Алек Алексиев, познат от филми и сериали,

...
Успешният български актьор Алек Алексиев, познат от филми и сериали,
Коментари Харесай

Актьорът Алек Алексиев ужасяващи разкрития: Получавам смъртни заплахи!

Успешният български артист Алек Алексиев, прочут от филми и сериали, разкри по bTV, че получава смъртни проклятия поради това, че в последните месеци е ходил 6 пъти да носи помощи в Украйна. Той оказва помощ на бежанци, само че също по този начин в последно време и оказва помощ на украинци да се върнат в страната си.

При последното си пътешестване Алексиев е закарал в градовете Виница и Днипро хирургически принадлежности за 25 хиляди лв., които пък са събрани с благотворителна акция.

Пишат ми хората всякакви нелепости, да вземем за пример: Да умреш в Украйна, чуждопоклоннико!“, „приятни“ неща за събота сутрин“, разкри Алек пред бТВ.

Според артиста обаче сега има да се свърши избрана работа, с цел да се помогне на украинската идея и той усеща, че е негов дълг да го направи.

Не става с пожелания, щото в случай че ставаше, Путин щеше да е мъртъв“, по този метод Алек Алексиев дава отговор на злобарите си. Той също по този начин е неудовлетворен, че доста актьори, музиканти и други хора на изкуството у нас стоят безучастни към войната и не вършат нищо, с цел да оказват помощ на страдащите от нея.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР