Успешни практики от България ще бъдат представени по време на

...
Успешни практики от България ще бъдат представени по време на
Коментари Харесай

Успешни практики от България ще бъдат представени на Oracle Industry Connect 2018


 Успешни практики от България ще бъдат показани на Oracle Industry Connect 2018 Успешни практики от България ще бъдат показани по време на влиятелното софтуерно събитие Oracle Industry Connect 2018, което се организира на 10 и 11 април, в The New York Hilton Midtown, в Ню Йорк. Двудневната конференция събира на едно място сътрудници и клиенти на Oracle, които обменят хрумвания, софтуерна експертиза, познания по какъв начин се разпознават и вземат решение комплицирани провокации в областта на бизнес софтуера. Изпълнителните шефове на българската компания „ Сирма Бизнес Консултинг” Цветомир Досков и Величко Тодоров ще се включат в панела „ Финансови услуги “. Те ще опишат за своя опит в развиването на технологиите FlexCube и OBIEEE у нас и в района, както и плановете за ъпгрейд на FC 12. Те ще прегледат също по този начин образците за облачни нововъведения при финансовите услуги и ще опишат за своите нови хрумвания, модели в обслужването, използване на софтуерни нововъведения в ръководството на данни и разбори на риска и сходството. В събитието вземат участие водещи международни специалисти в региона на връзките, строителството и инженеринга, енергетиката и комуналния бранш, финасовите услуги, опазването на здравето, туризма, застраховането, науките за живота и търговията. Те ще показват най-хубавите практики при въвеждането на сериозни за бизнеса приложения, основни за съответната промишленост. Освен презентациите разпределени по области, участниците имат благоприятни условия за срещи с изявени водачи на мнение, специалисти, определяне на контакти и демонстрации.

Успешни практики от България ще бъдат показани по време на влиятелното софтуерно събитие Oracle Industry Connect 2018, което се организира на 10 и 11 април в Ню Йорк. Двудневната конференция събира на едно място сътрудници и клиенти на Oracle, които обменят хрумвания, софтуерна експертиза и познания по какъв начин се разпознават и вземат решение комплицирани провокации в областта на бизнес софтуера.

Изпълнителните шефове на българската компания „ Сирма Бизнес Консултинг” Цветомир Досков и Величко Тодоров ще се включат в панела „ Финансови услуги “. Те ще опишат за своя опит в развиването на технологиите FlexCube и OBIEEE у нас и в района, както и плановете за ъпгрейд на FC 12. Също по този начин те ще прегледат образци за облачни нововъведения при финансовите услуги, ще опишат за своите нови хрумвания и модели в обслужването, за използването на софтуерни нововъведения в ръководството на данни и разбори на риска и сходството.

В събитието вземат участие водещи международни специалисти в региона на връзките, строителството и инженеринга, енергетиката и комуналния бранш, финасовите услуги, опазването на здравето, туризма, застраховането, науките за живота и търговията. Те ще показват най-хубавите практики при въвеждането на сериозни за бизнеса приложения, основни за съответната промишленост. Освен презентациите разпределени по области, участниците имат благоприятни условия за срещи с изявени водачи на мнение, специалисти, определяне на контакти и демонстрации.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР