Усмихнатата брюнетка, която има завидните 60 000 последователи в социалната

...
Усмихнатата брюнетка, която има завидните 60 000 последователи в социалната
Коментари Харесай

Чаровната влогърка и инфлуенсър Андреа Банда Банда идва в Бургас

Усмихнатата брюнетка, която има забележителните 60 000 почитатели в обществената мрежа Инстаграм - Андреа Влъчкова, пристига в Бургас за Международния кино фестивал. Ководещата на известно телевизионно предаване към този момент е удостоверила присъединяване си и ще селектира заглавията от жанра на късия роман. Тя ще си партнира с обичания бургаски артист Тони Минасян, който също се причислява към журито на късометражното кино в програмата на фестивала.

Aндрea Бaндa Бaндa има своя графа за кино и рeдoвнo ни ocвeдoмявa зa вcякaкви филмoви нoвocти и любoпитни cитуaции oт cвeтa нa рoдния и cвeтoвeн шoубизнec, кaктo и зa cлучвaщoтo ce в coциaлнитe мрeжи.

Петото издание на Международен кино фестивал Бургас ще се състои в разгара на лятото 18 - 25 юли, в пространството на Културен център " Морско казино ".

Международен Филмов Фестивал Бургас`2020 се провежда от Фондация Модерат, в партньорство с Община Бургас. Всички събития в неговата стратегия ще се проведат при строго съблюдаване на противоепидемичните ограничения, предписани от Министерството на здравеопазването.

Филмовите прожекции са със свободен достъп.

Тони Минасян  е роден в Бургас. Завършил е НАТФИЗ в класа на проф. Пламен Марков. През 2008-2009 година е взел участие в постановките на Учебния спектакъл " Белградска трилогия " и " Клас " (реж. Ивайло Христов), " Едмонд " (реж. Пламен Марков) и в постановката на театрална работилница " Сфумато " - " Обърни се с яд обратно " (реж. Йоанна Кастратович). От 2010 г. е в трупата на Драматичен спектакъл " Адриана Будевска ".

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР