услугите VyprVPN и Opera VPN вече са напълно блокирани в

...
услугите VyprVPN и Opera VPN вече са напълно блокирани в
Коментари Харесай

Русия блокира Opera VPN

услугите VyprVPN и Opera VPN към този момент са изцяло блокирани в Русия . В формалния уеб уебсайт на Роскомнадзор се споделя, че тези онлайн услуги са блокирани в сходство с регламента за реагиране на заканите от опция за заобикаляне рестриктивните мерки на достъпа до детска порнография, самоубийства, приложимост на опиати и друго неразрешено наличие, който важи за територията на Русия. Решението влезе в действие на 17 юни тази година.

В известие за медиите Роскомнадзор оповестява за бели описи, в които са включени над 200 софтуерни процеси на 130 съветски компании. За тези по този начин наречени е позволено потреблението на VPN услуги, макар че те по принцип се блокират от регулаторните органи на Русия.

Роскомнадзор заяви още, че VyprVPN и Opera VPN са класифицирани като опасност по отношение на постановлението на държавното управление на Руската Федерация от 12 февруари. Във връзка с това на 14 май тази година тези онлайн услуги са били публично осведомени в уеб страницата на съветското ведомство, че има опция за тяхното включване в белите описи, само че те не са реагирали на тази информация. За да може сходен запас да попадне в белия лист, съответните VPN услуги са отговорности да блокират достъпа до ресурсите, работата на които е неразрешена на територията на Руската Федерация. Всъщност, по този метод потреблението на VPN губи смисъл.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР