Услугата Glovo се явява посредник между търговците и клиентите(снимка: Glovo) Едно

...
Услугата Glovo се явява посредник между търговците и клиентите(снимка: Glovo)
Едно
Коментари Харесай

Популярната услуга Glovo вече и на българския пазар


Услугата Glovo се явява медиатор сред търговците и клиентите
(снимка: Glovo)

Е дно от най-бързо разрастващите се мобилни приложения за доставка на артикули от разнообразни категории към този момент е налично и на българския пазар. Базираната в Барселона стартъп платформа Glovo все още оперира в над 20 страни и продължава да се уголемява в района на Европа, Близкия изток и Африка.

Отскоро компанията стартира да предлага услугите си и в София. Планът на Glovo e да продължи развиването си в България, обхващайки други градове, в идващите месеци.

Софиянци могат да поръчват всевъзможни артикули и услуги от домовете си посредством Glovo – от подготвена храна от заведения за хранене и заведения, хранителни артикули от супермаркети, цветя, до фармацевтични артикули и други
още по тематиката
Сроковете за доставка са усъвършенствани посредством комплицирани логаритми, с помощта на което поръчките се правят за оптимално малко време, споделят от компанията.

„ …Пристигането ни в България… ускорява нашето наличие в Европа и трансформацията в бранша за доставки: всеки ден повече консуматори избират услуги, които оферират бързи и персонализирани доставки ”, разяснява Едуард Рохас, отговарящ за пускане на бизнеса на компанията в България.

По неговите думи, съществена задача на Glovo е да дава на хората „ елементарен достъп до всичко в града, в който те се намират ”. Иновативното приложение идва в България в сложен миг за множеството бизнеси и улеснява търговците да доближават до хората.

Glovo може да се смъкна от Гугъл Play и App Store, надлежно за потребителите на Android и iOS. Компанията продължава да набира нови сътрудници от разнообразни категории и да качва техните артикули в приложението. Съвсем скоро следва услугата да обхване всички региони в града.

Даунлоуд: ;
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР