Усложняващата се международна обстановка през последните седмици, свързана със засилващото

...
Усложняващата се международна обстановка през последните седмици, свързана със засилващото
Коментари Харесай

Създателите на LORD OF THE RINGS IN CONCERT и KEEN ACTS отлагат шоуто за 2021

Усложняващата се интернационална конюнктура през последните седмици, обвързвана със засилващото се разпространяване на ковид (COVID-19), още веднъж слага под огромно предизвикателство цялата събитийна промишленост. Въпреки всички взаимни старания, направени от уредниците Keen Acts и мениджмънта на Lord of the Rings In Concert, се постанова шоуто да бъде преместено за 2021 година. Търсят се най-хубавите вероятни разновидности както за многочисления екип на продукцията, приближаващ от целия свят, по този начин и за публиката, като в това число се разисква възможното му осъществяване навън.

Настоящата обстановка продължава да слага под голямо напрежение и заплаха цялата промишленост, обвързвана с и обслужваща събитията у нас - фестивали, концерти, изложби, конференции, спортни мероприятия и така нататък За страдание, макар опитите за намиране на общ път и тактика, към момента няма направена ясна методология за това по какъв начин ще се синхронизират финансовите връзки сред обособените страни по веригата в бранша - актьори, уредници на турнета, сътрудници, местни подизпълнители, туроператори, притежатели на зали, фирмите, предлагащи билети, и хората, закупили билети авансово.

Тъй като отлагането е по причина, независеща нито от Keen Acts, нито от артистите, нито от залата за събитията, и се случва в непосредствен до събитието миг, на фона на към този момент изплатените възнаграждения, наем на зала, самолетни билети, реклама, както и идните нови разноски, провокирани от наложеното пренасяне, ще се опитаме скоро да ви осведомяваме какви са разновидностите за връщане на билети. Всички закупени към този момент пропуски за Lord of the Rings In Concert ще важат без потребност от презаверяване за новата дата през 2021.

За повече информация следете Facebook страницата на KEEN ACTS и новините на www.eventim.bg.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР