Уролози, гинеколози, гръдни и коремни хирурзи в Аджибадем Сити Клиник

...
Уролози, гинеколози, гръдни и коремни хирурзи в Аджибадем Сити Клиник
Коментари Харесай

Хирурзи от четири специалности оперират с най-новото поколение на робота Да Винчи

Уролози, гинеколози, гръдни и коремни хирурзи в " Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда " актуализираха софтуерния си боеприпас с най-новата роботизирана хирургична платформа - четвърто потомство Da Vinci Xi. Тя замести предходния представител на робота, който даде началото на робот-асистираната хирургия в болничното заведение през 2017 година Това оповестяват от болничното заведение.

Робот-асистираната хирургия основава изключително значима разлика при онкологичните интервенции, където прецизността и бързото възобновяване са доста значими. В доста случаи доста се усъвършенстват вероятностите и качеството на живота на пациента, да вземем за пример при органосъхраняваща хирургия.

Болница " Токуда " е единственото лечебно заведение в страната, в което се правят роботизирани интервенции в четири разнообразни специалности. Опитът, който натрупаха през последните години сертифицираните експерти и прогресивната инвестиция в най-актуалната хирургична технология в света, трансформират лечебното заведение в софтуерен водач и референтен център за най-иновативната хирургия в страната.

С подновяването на робота " Да Винчи " с неговата най-нова версия опциите за пациента и качеството на хирургията са изравнени със международния стандарт на напредналата медицина в тази област, оповестяват още от столичната болница.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР