Уран става ретрограден. Луната е в знак Рак от 02:37ч

...
Уран става ретрограден. Луната е в знак Рак от 02:37ч
Коментари Харесай

Денят крие опасности

Уран става назадничав.

Луната е в символ Рак от 02:37ч

Засилват се чувствителността, емоционалността, възприемчивостта и ранимостта. Собствените прекарвания стават по-важни от протичащото се във външния свят. Силата, която господства в този интервал, постоянно потиска самочувствието и води до безпокойствие. Настроението става изменчиво и несигурно. Нежелателно е да се насочат рецензии и да се предявяват искания. Не е уместно за взимане на решения и недомислени дейности. Трябва да си осигурим удобна конюнктура. Сега е най-хубавото време да създадем уют вкъщи.

Уязвими са стомаха, черния дроб и млечните жлези. Не се предлага да се прави масаж на тялото, да се правят ендоскопски проучвания и промивки на стомаха и червата. Кърмещите дами би трябвало да внимават за мастит. По време на Луна в Рак се усилва апетита. Трябва да се отдава преимущество на плодовете и зеленчуците, да се пие по-малко вода - допустимо е отичане и отоци.

Доминиращ 26 лунен ден от 02:16ч на 15 август до 03:09ч на 16 август

Това е един от рисковите сериозни дни, през който хората са предразположени повече към спорове. Те се суетят, бърборят ненужно, сплетничат. Така се изразходва доста непотребна сила. Да се заобикаля физическото натоварване. Препоръчва се самоограничение от дейни дейности, повече е добре да се почива и да не се хабят силите. На тренировки и фитнес изпълнявайте единствено разхлабващи, разпускащи и стречинг извършения.

През този ден не си коства да предприемате и да стартирате нищо, защото всичко ще донесе единствено загуби и щета. Сега хората са склонни към лековато държание, да прахосват пари напразно, да вършат ненужни покупки. Трябва да бъдете оптимално съществени и деликатни.

Отнасяйте се към всичко ставащо с известна доза подигравка и каквото и да става, не губете възприятието си за комизъм. Добре е да се съблюдава златната среда в прочувствен проект, защото за деня е присъща прочувствена неустойчивост, честа промяна в настроенията, водещи до разногласия, спорове и кавги. Добре подбирайте хората, с които поддържате връзка. Откажете се от ненужните връзки и контакти.

Особено деликатни да бъдат водачите. Възможни повреди, стълкновения по пътищата и други чакат тези, които не са внимателни. Нараства заплахата от обири и загуби.

За бизнес е рисков този интервал. Счита се, че всички каузи в този ден са обречени на крах, дори в случай че първоначално всичко да наподобява, че върви добре.

Секс - По-добре е да се въздържате от полови занимания, защото те няма да могат да ви донесат предстоящото задоволство. Сега е противопоказен секс с непознати.

Подстригване и подравняване на косата не планирайте. Това може да докара до сриване на вътрешната сила и до депресии.

Днес сънищата имат отношение към значими решения във вашия живот. Да видите на сън кошмари - просветление на заплетени обстановки. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката персона, изплуват от подсъзнанието.

Благоприятно е за молебствия, за посещаване на черква или храм.

28 безоблачен ден – Да не се стартира нищо ново. Хубаво е да изчистите всичко в близост – жилището, тялото, Душата, да се борите с паразитите и други несгоди. Проявете внимание и угриженост към околните си. Добре е за усамотение, медитации. В никакъв случай не се поддавайте на провокации и отбягвайте изкушенията и съблазните денем.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР