Ураганният вятър и поройният дъжд, които се изляха над Бургас

...
Ураганният вятър и поройният дъжд, които се изляха над Бургас
Коментари Харесай

Дърво се срина върху кола, има ранена

Ураганният вятър и поройният дъжд, които се изляха над Бургас преди броени минути, станаха причина за сериозен пътен случай.

При входа на Бургас, покрай бензиностанция "Лукойл " голямо дърво се е сринало на платното и е затиснало сиво Рено, заяви "Флагман ".

Задръстването в тази посока е голямо. Пострадала жена е откарана с кола за спешна помощ на Бърза помощ в УМБАЛ-Бургас. Има пострадване по долните крака.

В автомобила е пътувало семейство - мъжът, който бил зад кормилото, брачната половинка му, както и тригодишното им дете. Свидетел на случая е станал народен представител от ГЕРБ.

На място наш екип разпозна националният представител и някогашен зам. регионален шеф на Стара Загора Маноил Манев. Той е индивидът, който е спрял в страшния вихър, и е оказал помощ на потърпевшото семейство.

"Дървото падна пред очите ми. Бурята беше толкоз мощна, че беше невероятно да им оказа помощ в първите секунди. Видях, че пострадвания имат дамата и мъжът, детенцето е изцяло невредимо. Стори ми се, че раните им бяха порезни ", сподели Манев пред "Флагман ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР