Ураганни ветрове, наводнения, прекършени дървета, стотици отменени полети и прекъснат

...
Ураганни ветрове, наводнения, прекършени дървета, стотици отменени полети и прекъснат
Коментари Харесай

Бурята Киара предизвика наводнения и хаос в транспорта

Ураганни ветрове, наводнения, прекършени дървета, стотици анулирани полети и пресечен железопътен превоз. Това аргументи през днешния ден бурята " Киара ", която опустоши Англия и се насочи на изток и югоизток към континентална Европа.

" Киара " се стовари с най-голяма мощ в Уелс. Скоростта напразно там доближи 150 километра в час. Количеството на преваляванията е доста. Над 30 хиляди семейства във Англия останаха без електричество. В Лондон управляващите посъветваха жителите да заобикалят парковете поради заплахата от прекършване на дървета.

В близо 200 обитаеми места се оповестява за преливане на реките. Отменени бяха няколко спортни събития навън. А превозът е в безпорядък. Сред най-засегнатите са пътуващите с влакове от Лондон към северните елементи на Англия.

Стотици вътрешни и интернационалните полети от и за лондонските летища бяха анулирани, в това число по един вечерен към София от летищата " Гетуик " и " Лутън ".

Превантивна анулация на полети оповестиха и от летищата на Амстердам, Брюксел, Дюселдорф, Франкфурт. Освен Нидерландия, Белгия и Германия наранени от " Киара ", въпреки и не със силата, с която тя опустоши британците, са и Франция и Швейцария.

Въпреки рисковия вятър смелчаци в Дорсет, Югозападна Англия, се пробваха да си провеждат гонка със сърфове. В Нидерландия пък запалянковци се състезаваха с колела против вятъра.
 Бурята Бурята "Киара " удари Англия
Бурята "Киара " удари Англия и аргументи транспортен безпорядък в страната. Стотици полети бяха анулирани, влаковете са спрени, управляващите издадоха предуп...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР