Ураганната буря над България 15 сигнала за паднали клони са

...
Ураганната буря над България 15 сигнала за паднали клони са
Коментари Харесай

След бурята: 15 сигнала за паднали клони в София, една жертва и тежко пострадала

Ураганната стихия над България 15 сигнала за паднали клони са постъпили в дирекция „ Аварийна помощ и предварителна защита “ в Столичната община след поройния дъжд в София този следобяд. Остава тежко положението на дамата, която пострада при снощната стихия край Долни Богров. Тя е с заплаха за живота, ще й се направи ортопедична интервенция, само че в понеделник, с цел да може дотогава да бъде нормализирана. Това съобщи Антон Луков от пресцентъра на болница „ Св. Анна “, където тя е призната късно нощес, осведоми " Дарик ".

Бурята, която мина над страната предходната нощ аргументи и гибелта на мъж край езеро в Долни Богров. Късно нощес е получен сигнал за бедстващи хора в палатка край езеро в Долни Богров . Мъжът е умрял на място, а дамата е в тежко положение. Тя е настанена за лекуване в болница " Св. Анна ", заяви Антон Луков от пресцентъра на лечебното заведение.

" Жената е в тежко положение, с множо тежка двойна фрактура на лявата подбедрица и с контузни рани на главата. Прегледана е по неотложност от невролог и черепно-мозъчен хирург, следва в понеделник доста тежка ортопедична интервенция ", съобщи Луков, и посочи, че потърпевшата е с заплаха на живота.

Няма сигнали за бедстващи хора и материални вреди след поройния дъжд, който вала в София в днешния следобяд. Екипи на дирекция „ Аварийна помощ и предварителна защита “ в Столичната община са се отзовали на три сигнала за пазнали клони, изясни шефът й Красимир Димитров.



" Градският превоз върви обикновено, няма спиране на булеварди и съществени улици - имаме към 15 сигнала за паднали клони, реагирали сме на три от тях, тъй че ситуацията е изцяло спокойна ", посочи той.-->

Буря съпроводена с градушка имаше в Кърджали и Враца, а наранени от бурите са и София област, Кюстендил и Перник.


 
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР