Ураган от емоции очаква героите в новия епизод на комедийния

...
Ураган от емоции очаква героите в новия епизод на комедийния
Коментари Харесай

Ваканцията на Чобанови пред провал в „All Inclusive”

Ураган от страсти чака героите в новия епизод на комедийния сериал „ All Inclusive “ тази седмица по NOVA. Внезапното разобличаване, че Надя (Йоанна Начева) и Боян (Димитър Живков) са дружно, вбесява нейните родители до краен лимит. Марияна (Елена Атанасова) и Христо (Ненчо Балабанов) не могат да одобряват по никакъв метод, че щерка им има връзка с мъж съвсем на тяхната възраст. Те възприемат подобен вид връзки като несериозни и мимолетни и се тормозят, че откакто се насити на младото момиче, предприемачът ще я размени с нова тръпка. Чобанови стигат даже по-далеч в своето неодобрение, като слагат корав ултиматум на Надя – да избере сред Боян и фамилията си, заплашвайки, че ще прекратят неотложно морската почивка. Как ще постъпи Надя в комплицираната обстановка, подготвена ли е да направи своя финален избор и ще се провали ли почивката им в Албена, ще стане ясно този петък от 20:00 ч.

Емил (Явор Борисов) стартира да губи вяра за своя проект да развие плажния бар и с облагата от лятото да си закупи дребен парцел в Гърция, с цел да бъде по-близо до щерка си. Малката Вики му липсва извънредно доста, а наподобява, че барът скоро няма да потръгне поради офанзивите и провокациите против общия им бизнес с Парушев (Петър Калчев). Предателството на Йордан прелива чашата и напълно обезверява Емо , само че той не търси сметка от своя другар, а го чака самичък да си признае. Играта към този момент загрубява, когато внезапно се появява контрольор от организация „ Рибарство и аквакултури “, изпратен по сигнал за инспекция в бара. Какво ще открие държавният чиновник в заведението и по какъв начин ще се развият изненадващите събития за двамата съдружници?

Детската тайфа на Сашко (Силвестър Велячки), Стефани (Дебора Жечева) и Преслав (Виктор Попов) продължава настойчиво своята задача по следствието на изчезналия бял делфин. Този път малчуганите съумяват да привлекат нови съдружници на своя страна – Евдокия (Нели Монеджикова) и Чефо (Любомир Бъчваров) и дружно публично поставят началото на интервенция „ Делфин “. Две разнообразни генерации припознават идеята против бракониерството и самоуверено потеглят по следите му. Ще имат ли шанса, обединявайки младостта и опита, да разплетат загадъчния случай?

Следете всичко за „ All Inclusive “ във и на на сериала. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в, след излъчването им в ефир.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР