Управляващото мнозинство се изби на втория ден. Последния месец и

...
Управляващото мнозинство се изби на втория ден. Последния месец и
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Управляващото мнозинство се изби на втория ден

" Управляващото болшинство се мазета на втория ден. Последния месец и половина паралелната страна се прегрупира, с цел да оцелее и да продължи да ръководи. Това се случва, тъй като се сътвори един изкуствен политически и  натурален стопански съюз по ползи. Той е сред взаимно отричащите се ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и нелогично към тях се причисли и Движение за права и свободи ", съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. 
Отново става дума за борба за въздействие, за постове и за лостове за преодоляване на системата, разяснява тя. 
Българска социалистическа партия предложихме майчинството през  втората година да е колкото е минималната заплата, настояхме да преизчисляването на пенсиите, за увеличение на минималната работна заплата и от първи юли тя да стане 50% от междинната, поискахме необлагаем най-малко за най-бедните хора, само че всичко това беше отхвърлено, възмути се Нинова. 
Лидерът на социалистите попита финасовия министър Асен Василев ще подсигурява ли, че всички обществени заплащания ще вървят по проект. Нинова посочи, че има поради обществени помощи, заплати, пенсии, майчинство. >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР