Управляващият директор на Red Lion Георги Пергелов © Red Lion

...
Управляващият директор на Red Lion Георги Пергелов © Red Lion
Коментари Харесай

Рекламната агенция Red Lion стана част от Publicis One

Управляващият шеф на Red Lion Георги Пергелов

© Red Lion Още по тематиката
The Smarts поема рекламното обслужване на IKEA

Заедно с организацията " Параграф 42 " ще дават отговор за креативните, цифровите и PR решения на компанията
18 яну 2018
Седмичен бюлетин за маркетинг и реклама (16 януари)

Осем предложения в търга за огромната туристическа реклама в 22 държави; Рекламните вложения в България ще набъбнат с 3% през 2018 г.; " Нова броудкастинг груп " получи правата за тенис шампионата в София; " Стандарт " може да смени притежателя си; Новата печатна реклама на IKEA и расистка ли е в действителност рекламата на H&M и други
16 яну 2018 Комуникационната група Publicis One добави към портфолиото си креативната организация Red Lion, чиято съществена активност ще бъде правене на информационни решения, аудио-визуални артикули и дизайн. Новият бранд ще се управлява от Георги Пергелов, дълготраен управител в групата, а в екипа ще се причислят още и експерти от организацията за рекламни продукции Happy End.

Рззширяване на услугите

От години Red Lion е част от интернационалната група на Publicis, а в този момент за пръв път марката влиза на българския пазар за да разшири предлаганите креативен услуги. Новата групировка ще продължи да работи с досегашните клиенти на Happy End, само че по едно и също време с това ще взе участие в рекламни състезания за привличането на нови рекламодатели и планове. " Акцент ще бъде работата по краткосрочни, бързи и ценово ефикасни решения за рекламни артикули ", разяснява за " Капитал " ръководещият шеф на Red Lion.

Фотограф: Red Lion

Екипът на креативната организация се състои от акаунт мениджъри, графични дизайнери и експерти по предпечат и произвеждане, текстописци и видеомонтажисти. " Сред тях са дългогодишни чиновници в групата, както и новоназначени специалисти ", сподели още Пергелов. Николай Неделчев, изпълнителен шеф на Publicis One, сподели за медиите, че Red Lion се причислява към групата, с цел да предлага тактически решения и поддръжка единствено в избран миг от връзката на своите клиенти, които не всеки път имат потребност от стратегически концепции.

Всички за един

През 2016 година компанията стартира развой на преструктуриране, който включваше отделяне на организациите в информационната група в обособени клъстъри съгласно активността им. Новата форма на работа на Publicis One разрешава шерване на експертиза сред другите звена съгласно потребностите на клиентите им. Така Red Lion става част от звеното креативен организации в групата, което включва още Saatchi&Saatchi, Publicis Sofia, Leo Burnett и BrandWorks.

" С новия бранд Red Lion предлагаме гъвкави решения, които ще пестят време и ще носят добавена стойност на нашите клиенти. Същевременно имаме експертизата и на другите звена от Publicis One, с цел да работим и по дълготрайни акции и продукции, покривайки цялостния обсег от рекламни действия ", разяснява още за медиите Пергелов.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР