Управляващият директор на Международния валутен фонд (МВФ) Кристалина Георгиева влезе

...
Управляващият директор на Международния валутен фонд (МВФ) Кристалина Георгиева влезе
Коментари Харесай

Кристалина Георгиева в класация на 100-те най-влиятелни жени във финансите

Управляващият шеф на Международния валутен фонд (МВФ) Кристалина Георгиева влезе в листата на списание " Барънс " на 100-те най-влиятелни дами във финансите в Съединени американски щати. Това съобщи в прессъобщение непрекъснатото посланичество на Международния валутен фонд в България.

Участничките в него не са класирани съгласно тяхната значителност, а са подредени по азбучен ред въз основа на изследване измежду читатели, финансови анализатори и публицисти. Включените в листата дами са определени въз основа на техните достижения, водачество и въздействие в границите на съответните организации и способността им да предопределят бъдещето в сферата, в която работят.

Това е следващото отличие за Кристалина Георгиева, която се подрежда до министъра на финансите на Съединени американски щати Джанет Йелън, основната икономистка на Световната банка Кармен Райнхарт и други изтъкнати представителки на обществения и частен финансов бранш на Съединени американски щати.

През миналата 2020 година Георгиева попадна в класацията на списание " Форбс " на стоте най-влиятелни дами на планетата, в листата на " Блумбърг " за най-важните хора на 2020 година в категория " Финанси ", както и беше избрана измежду 100-те най-влиятелни персони на годината в влиятелната ранглиста на списание " Тайм " в категория " Титани ". 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР