Управляващият директор на Европейската служба за външна дейност за Русия,

...
Управляващият директор на Европейската служба за външна дейност за Русия,
Коментари Харесай

ЕС привика руския шарже д`афер, за да осъди незаконното присвояване на украински земи

Управляващият шеф на Европейската работа за външна активност за Русия, Източното партньорство, Централна Азия, районното съдействие и ОССЕ Майкъл Зиберт привика изпълняващия длъжността шарже д'афер на задачата на Руската федерация към Европейски Съюз Кирил Логвинов в Брюксел в понеделник, заяви през днешния ден европейската институция.

От страна на Европейски Съюз е било изразено безапелационното отменяне и най-решително наказание на противозаконното анексиране от Русия на украинските области Донецк, Херсон, Луганск и Запорожие след противозаконните подправени " референдуми ", свикани от Русия в нарушаване на суверенитета и териториалната целокупност на Украйна, се показва в известието. Европейски Съюз не признава и в никакъв случай няма да признае това нелегално анексиране от Русия. Тези решения на Русия са оскъдни и не могат да пораждат никакви правни последствия, се добавя в текста.

Европейският представител е призовал Русия да анулира тези дейности и неотложно , изцяло и абсолютно да изтегли войските си и военното си съоръжение от цялата територия на Украйна. 

Уточнява се, че съветският представител е бил свикан като част от координиран метод на всички страни в Европейски Съюз в отговор на последните дейности на Русия против Украйна.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР