Управляващата партия в Русия обсъжда какви мерки да предприеме спрямо

...
Управляващата партия в Русия обсъжда какви мерки да предприеме спрямо
Коментари Харесай

"Единна Русия" обсъжда дали да изключи депутата Затулин, усъмнил се в успеха на "специалната военна операция"

Управляващата партия в Русия разисква какви ограничения да предприеме по отношение на своя народен представител Константин Затулин, който се осъмни в триумфа на по този начин наречената “специална военна интервенция ” в Украйна. Това съобщава вестник “Ведомости ”, като се позовава на два близки до президентската администрация източника в “Единна Русия ”.

По време на обществено разискване под наслов “Каква Украйна ни е нужна? ”членът на “Единна Русия ” и първи заместител ръководител на Комитета в Думата по въпросите на общността на самостоятелните страни Константин Затулин заяви.

" Денацификация, демилитаризация, неутралитет на Украйна и отбрана на жителите на Донецката и Луганската национална република, които са страдали през цялото това време. По коя от тези точки сме постигнали резултат досега? По нито една ".

Затулин допълни, че настояването за неутралитет на Украйна няма никакъв смисъл, тъй като, по думите му, страната сигурно към този момент няма да бъденеутрална. По информаця на цитираните от “Ведомости ” източници един от обсъжданите разновидности е Затулин да бъде изключен от парламентарната група на “Единна Русия ”. Другият - да бъде предизвестен да не си позволява подобни изявления в бъдеще.

По обявата работи: Георги Даскалов БНР подкасти: Следващият ден Тя на трета степен Черната кутия
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР