Управлващата коалиция оказва пълна подкрепа на набиращата скорост автомобилна индустия,

...
Управлващата коалиция оказва пълна подкрепа на набиращата скорост автомобилна индустия,
Коментари Харесай

ДИСКУСИЯТА НА СТАНДАРТ: Валери Симеонов: Автомобилната индустрия е доказателство, че България е високотехнологична държава

" Управлващата коалиция оказва цялостна поддръжка на набиращата скорост автомобилна индустия, която към този момент заема значителен дял от експорта на България. Това съобщи вицепремиерът Валени Симеонов при откриванто на полемиката " Да! На българското автомобилостроене ", проведена от вестник " Стандарт " в партньорство с Асоциацията на индустриалния капитал в България (АИКБ) и Аутомотив клъстер България.

" Вие сте живото докадатество, че Бъгария не е слаба страна в икономическо отношение със затихващи функционалности, както настояват мнозина, обърна се Симеонов към представителите на сектора.

" Истината е, че Бължария е и с увеличаващо се високотенхонолично произвоство, което зае 30% от износа на България ", съобщи още Симеонов. Той даде обещание цялостно подпомагане на компании от автомобилната промишленост за решение на казуса с работната ръка.

" Лично ще се заема с вашите рекомендации, какъвто е моят жанр на работа. Имате другар в мое лице ", сподели още Симеонов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР