Управлението на мрежата на телекомуникационната компания Теленор България се поема

...
Управлението на мрежата на телекомуникационната компания Теленор България се поема
Коментари Харесай

Нова компания поема управлението на мрежата на Теленор

Управлението на мрежата на телекомуникационната компания " Теленор България " се поема от нова компания, а комерсиалните услуги ще се развиват от досегашната, оповестиха от мобилния оператор в четвъртък. Това е част от разделянето на комерсиалните от инфраструктурните действия в операторите с марката " Теленор " в България, Сърбия и Унгария, след придобиването им от чешката " Пи Пи Еф Теленор Груп ".

Новият притежател е основал " СЕТИН Груп " (SETIN Group), в която ще има три обособени компании за трите пазара.

Така " Теленор България " ще се концентрира още повече върху потребностите на своите клиенти и комерсиалните оферти към тях, до момента в който CETIN ще се концентрира върху подобряването и внедряването на телекомуникационна и ИТ инфраструктура и тяхната употреба и поддръжка.

Преструктурирането няма да повлияе по никакъв метод на връзките на " Теленор " с неговите клиенти. Те ще продължат да употребяват продуктите и услугите на компанията, само че вложенията и развиването на мрежата се поема от " СЕТИН България ".

" Целта на CETIN България е да приложи водещите бизнес модели в България, каквито към този момент се постановат в района и по целия свят. Нашият екип от специалисти ще продължи да надгражда към този момент построената авангардна мрежова и ИТ инфраструктура и по този метод да способства за основаването на стойност и да отговори на възходящото търсене и увеличените упования към информационните мрежи ", разяснява основният изпълнителен шеф на новото българско сдружение Владимир Радойчич.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР