Управлението има нужда от технологично време, за да задейства определени

...
Управлението има нужда от технологично време, за да задейства определени
Коментари Харесай

Христо Иванов: Този, който се противопостави на съдебната реформа ще плати висока цена

Управлението има потребност от софтуерно време, с цел да задейства избрани процеси. Това съобщи съпредседателят на „ “ Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София. Христо Иванов е магистър по право от Софийския в предаването "Лице в лице " по БТВ по отношение на неналичието на съответни законодателни промени при правосъдната промяна.

Според него напълно скоро Законът за правосъдната власт ще бъде импортиран за разглеждане от депутатите, а променените текстове са подготвени.

„ Очаквам дефинитивно закриване на профилирания съд и профилираната прокуратура, без да сътворяваме други форми на специализация. Очаквам в границите на идната седмица да стартира процесът на разглеждане на това законодателство “, сподели Иванов.

Той посочи, че чака напълно скоро да стартира процедурата за избор на състава на Инспектората към Висшия правосъден съвет. Относно поисканата оставка на основният прокурор Иван Гешев, Иванов разяснява:

„ Мотивите и основанията са налице. Става дума за обилие от обстоятелства, които демонстрират, че Гешев е осъществил това, което Конституцията съдържа като съображение за дисциплинарно наказване – дискредитация към доверието в правосъдната власт “.

Иванов разяснява, че този, който се опълчи на правосъдната промяна ще заплати висока цена за това. По думите му от опозицията също приказват за самостоятелен съд, по тази причина е оптимист, че ще се събере конституционно болшинство за въпросните промени. Той дефинира резултатите на КПКОНПИ под управлението на Сотир Цацаров като „ жалки “.

Относно ултиматума на Русия към НАТО – да изтегли въоръжените си сили от България и Румъния, Иванов сподели, че тази позиция не непредвидена.

„ От дълго време Русия желае да е върнем в обстановката, в която Русия и Съединени американски щати договарят сфери на въздействие. Не можем да позволим Русия да си приказва с различен какво да се случва на наша територия. Удовлетворен съм, че министър председателят бързо реагира, пристигна в Народното събрание и разгласи единната позиция, че България е направила върховен избор – с кого да споделяме и подсигуряваме сигурността си “, разяснява Иванов.

Според него в Кремъл от много време се държат по този начин с страните от Източна Европа, само че е време да престанат, в случай че желаят постоянни интернационалните връзки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР