Управата на германския шампион Байерн Мюнхен обсъди възможността да привлече

...
Управата на германския шампион Байерн Мюнхен обсъди възможността да привлече
Коментари Харесай

Оливер Кан: CR7 не би се вписал във философията на Байерн

Управата на немския първенец Байерн Мюнхен разиска опцията да притегли с Кристиано Роналдо, само че реши да не осъществя тази концепция, защото португалската мегазвезда не се вписва във философията на клуба, сподели изпълнителният шеф на баварците Оливер Кан.

Бъдещето на 37-годишния нападател в Манчестър Юнайтед е нестабилно, откакто самият той изрази предпочитание да напусне, с цел да може да играе в Шампионската лига.

Юнайтед приключи шести във Висшата лига през предишния сезон и няма да взе участие в Шампионска лига, като това е главната причина за желанието на Роналдо да напусне.

" Обсъдихме този въпрос, тъй като в противоположен случай нямаше да си вършим работата както би трябвало. Аз персонално считам Кристиано Роналдо за един от най-великите футболисти на тази планета, само че стигнахме до заключението, че макар уважението към Кристиано, той не би се вписал в нашата философия в актуалната обстановка ", сподели Кан пред " Билд ".

Байерн, който предишния сезон завоюва 10-ата си поредна купа в Бундеслигата, към този момент притегли френския младеж Матис Тел, нидерландския бранител Матайс де Лихт, нападателя Садио Мане, както и дуото на Аякс Амстердам Райън Гравенберх и Нусаир Мазруаи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР