Упражнявайки правото си на глас, гражданите ще направят своя избор ...

Упражнявайки правото си на глас, гражданите ще направят своя избор

Лиляна Павлова: Ключът за това каква Европа искаме е в ръцете на младите

„ Упражнявайки правото си на глас, жителите ще създадат своя избор за това каква Европа желаеме, а ключът е най-много в ръцете на младежите. Аз съм уверен проевропеец, само че не би трябвало да одобряваме Европа за даденост. От всички нас зависи в каква Европа ще живеем, по какъв начин ще я променим и по какъв начин ще надградим европейската интеграция и полезности. Европа е на кръстопът и идните избори за Европейски парламент са извънредно значими ”.

Това сподели националният представител и претендент за Европейскиа парламент от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Лиляна Павлова. Тя взе присъединяване в обществената полемика на тематика „ Визии за промяна на Европейски Съюз “, проведена от Съюза на европейските федералисти и Европейското младежко придвижване с поддръжката на Бюрото на Екологичен потенциал в България.

Лиляна Павлова прикани младежите в България да гласоподават на идните избори и да бъдат дейни в разговора за бъдещето на Европа, защото това е тяхното бъдеще.

Тя разяснява още и горещата тематика за Европейски Съюз – Брекзит. „ Предвид провокациите в интернационален проект и отдръпването на Англия, въпросът Европа да остане единна е най-високо в дневния ред ”, безапелационна бе Павлова.

Тя акцентира още безапелационната проевропейска ориентировка на евролистата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили и означи: „ Ние сме за по обединена Европа, която е и по-близо до жителите. Ние знаем, че европейските жители чакат от нас да променим Европа в посока по-малко администрация, само че по едно и също време с това да я създадем по-сигурна, надеждна, просперираща и конкурентоспособна, решаваща в точния момент и съответно проблемите на жителите ”. /24chasa.bg

Източник: dnesplus.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg