Уотфорд и Ливърпул играят при 0:2 в първи мач от

...
Уотфорд и Ливърпул играят при 0:2 в първи мач от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Уотфорд 0:2 Ливърпул

Уотфорд и Ливърпул играят при 0:2 в първи мач от 8-ия кръг на Висшата лига. Двубоя може да гледате онлайн по DIEMA SPORT 2 . Садио Мане откри резултата за гостите след съвършена асистенция отдясно на Мохамед Салах. Роберто Фирмино удвои актива за "червените " в 37-ата минута.

Срещата стартира с напън на гостите. Още в началните минути удар на Мане срещна гредата, само че сенегалецът беше в състояние на засада. Този напън докара до попадение за мърсисайдци, които откриха резултата посредством бърза контраофанзива отдясно. Мохамед Салах пое топката и даде паралелен пас за Садио Мане, който от близко с лекост матира Фостър - 1:0 за гостите.



Три по-късно Салах обстрелва домакинската врата с левия си крайник, само че този път стражът на "стършелите " мазета топката. Доминацията на гостите на "Викаридж Роуд " продължи, като хората на Юрген Клоп направляваха изцяло събитията в предградието на Лондон. В 38-ата минута гостите развиха прелестна офанзива, откакто лишиха топката на 70-ия метър. Джеймс Милнър получи подаване вляво и даде паралелен пас за Боби Фирмино, който нямаше по какъв начин да сбърка на празна врата - 2:0.

Три преди края Наби Кейта шутира мощно с десния крайник от отдалеченост, само че топката се отби в напречната греда на Фостър.

LIVE /

0:1 Садио Мане (8)

0:2 Роберто Фирмино (38)

Стартови сформира:

Уотфорд : Фостър, Роуз, Троост-Еконг, Каткарт, Кико Феменя, Масина, Куцка, Сисоко, Кучо, Денис, Сар

Мениджър: Клаудио Раниери

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР