УНСС започна прием по най-новата си магистърска специалност - Интелигентна

...
УНСС започна прием по най-новата си магистърска специалност - Интелигентна
Коментари Харесай

УНСС с нова магистратура: `Интелигентна цифрова енергетика` -

УНСС стартира банкет по най-новата си магистърска компетентност - " Интелигентна цифрова енергетика "  (SMART DIGITAL ENERGY) в катедра „ Икономика на превоза и енергетиката “.

Обучението по нея е два семестъра.

„ Тази магистратура е значима, тъй като енергетиката сега, каквато съществува последните 50 години, е изчерпана. И е необходим напълно нов метод за архитектура на електроенергийната система. А специалността „ Интелигентна цифрова енергетика “ ще даде нови функционалности на учащите се и по-високо равнище на успеваемост за всички участници в електроенергийната система “, уверен е доцент доктор Владимир Зиновиев от катедра " Икономика на превоза и енергетиката " в УНСС и шеф на Центъра по енергиен бизнес и инфраструктура.

Завършилите магистърската стратегия „ Интелигентна цифрова енергетика “, ще придобият управнически познания, които ще им разрешат да се осъществят сполучливо в областта на енергетиката. Студентите ще получат експертиза и стопански познания в сферите на новите цифрови подходи на енергийната тактика на национално, районно и международно равнище, както и проблемите и дилемите в бранш „ Енергетика “; сходството сред стопанската процедура в България и условията на европейските и международни стандарти в региона на енергетиката; установяване на главните стопански параметри при реализацията на повсеместен метод за цифрова енергетика, критериите и индикаторите за успеваемост на този тип стопанска активност.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР