University of York Europe Campus CITY College ще предлага бакалавърски,

...
University of York Europe Campus CITY College ще предлага бакалавърски,
Коментари Харесай

University of York и CITY College създават Европейски кампус

University of York Europe Campus CITY College ще предлага бакалавърски, магистърски, MBA и докторски стратегии, водещи до образователнистепени и дипломи на университета в Йорк.

Студентите в европейския кампус ще могат да специализират в редица области, в това число британски език и филология, логика на психиката, бизнес администрация и стопанска система и компютърни науки и ще получат дипломата на Университета в Йорк. Европейският кампус на Университета в Йорк CITY College стартира да набира студенти за стратегиите на университета в Йорк, а стратегиите ще стартират от октомври 2021 година Двете институции построяват взаимоотношения на взаимно създаване на нови стратегии в европейските райони, основават взаимни благоприятни условия за научни изследвани, развиват продан на преподаватели и работа на студенти или образования в чужбина и споделят достъп до библиотечни запаси и други.

 фотография: City College

Брекзит

" Ние развиваме нови партньорства и взаимоотношения в Европа. Брекзит не оказва въздействие върху решимостта на университета в Йорк да сътвори и построи мощна европейска мрежа за поддръжка на научно съдействие и основаване на нови благоприятни условия за обучение. Този нов европейски кампус отразява вълнуващо ново развиване в стратегическите упоритости на Йорк за подсилване на интернационалното съдействие.Тази връзка се основава на стратегическия отговор на Йорк на идното евакуиране на Англия от Европейски Съюз и отразява упоритостта на университета да продължи да построява новаторски партньорства с европейските институции. "

Проф. Чарли Джефри

Зам. ректор на University of York

Заместник-ректорът на Университета в Йорк Чарли Джефери сподели: " Въз основа на нашите общи полезности, връзката ще има в основата си публичното богатство - ще способства за развиването на хората, обществата и стопанските системи, разширявайки опциите и достъпа за всички. " Europe Campus CITY College е водеща самодейност в поддръжка на устрема към интернационализъм. Той ще обезпечи физическо наличие за университета в Йорк в Европа и ще се сътвори център за връзка с университетски, държавни и корпоративни мрежи в цяла Югоизточна Европа и прилежащите райони. "

Повече за University of York

Университетът в Йорк е един от водещите университети в Обединеното кралство, член на влиятелната Russel Group и има TEF Gold за изключителното си преподаване. Университетът в Йорк е водач измежду международните университети и една от водещите международни институции за вдъхновяващи и изменящи живота научни проучвания.Нашият фокус върху достиженията в преподаването и научните проучвания докара до непрекъснато високо класиране в Обединеното кралство и първокласна известност по целия свят.

 фотография: City College

Избери бакалавърска или магистърска стратегия в София

Бакалавърските и магистърски стратегии, които СИТИ Колидж предлага в София са в партньорство с Нов български университет (НБУ)

На бакалавърско равнище българските студенти могат да изберат стратегия по Бизнес науки от факултета по Бизнес администрация и стопанска система, като опциите за специализация са:
Мениджмънт Маркетинг Счетоводство и финанси Хотелски мениджмънт и туризъм.
С на практика метод към образованието, действителни планове и новаторски методики, всички стратегии балансират теорията и практиката и дават на студентите опция да развият скъпи познания и умения.

Програмите са напълно на британски език и водят до две дипломи - една от University of York и втора от Нов Български Университет.



За интересуващите се от магистратури, Сити Колидж предлага стратегии по:
Финанси и банки (MSc in Banking & Finance); Дигитален маркетинг и обществени медии (MA in Digital Marketing & Social Media); Маркетинг реклама и връзки с обществеността (MA in Marketing, Advertising and PR) Управление на бизнеса, нововъведенията и технологиите (MSc in Management of Business Technology and Innovation).
Тези стратегии са предопределени за хора, приключили одеве бакалавърска степен или работещи към този момент експерти, които желаят да задълбочат знанията си и да придобият избрани пълномощия.

Студентите - магистри, получават скъпи умения и биват чудесно готови за пазара на труда. Програмите са двугодишни и се организират през уикендите (веднъж в месеца), тъй че студентите умерено могат да съвместяват ученето с работния развой.



Програмите са напълно на британски език и водят до две дипломи - една от University of York и втора от Нов Български Университет.

Една специфична стратегия, която основава бизнес водачи - две дипломи!

Екзекютив МБА програмата, предлагана от СИТИ Колидж в София е новаторска, интернационална стратегия, основана за днешните мениджъри и бизнес експерти, които имат потребност от възстановяване на знанията и уменията си, с цел да продължат своето професионално, кариерно и личностно развиване. Програмата се предлага в няколко страни в Югоизточна и Източна Европа, както и в Кавказкия район. Преподаването е един уикенд в месеца, като се слага акцент върху необятното схващане на бизнес и управнически проблеми, с фокус върху приложните познания и опит. Успешното довеждане докрай води до придобиване на купата Магистър по бизнес администрация от University of York и University of Strasburg.

СИТИ Колидж предлага влиятелната си Executive MBA стратегия към този момент няколко десетилетия и доста интернационалните и локални компании се доверяват на опита на институцията за бизнес образованието на своите надарени чиновници.

Програмата има интернационална акредитация от AMBA.

Ученето в СИТИ Колидж е един прелестен метод за студентите да разширят знанията си, да придобият убеденост в аналитично мислене, да развият отзивчивите си умения, да се срещнат с нови другари, с разнообразни култури и да се насладят на нови прекарвания.

Студентите получават непрекъсната поддръжка от администрацията и университетския състав на университета, както и шанса да преживеят страхотни студентски години. Стойността и статутът на дипломата, както и скъпите познания и умения, добити в хода на образованието, вършат приключилите СИТИ Колидж скъпи и търсени фрагменти и бизнес сътрудници в Европа и по света!

Моля направете питане или на електронен адрес:

Можете да се обадите и на телефон: 02/961 62 63 или 0888/43 57 50

* наличие на City college
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР