Университетът за национално и световно стопанство започва приема на документи

...
Университетът за национално и световно стопанство започва приема на документи
Коментари Харесай

От 6 юли започва приема на документи за кандидат-магистри в УНСС

Университетът за национално и международно стопанство стартира приема на документи за специалностите в ОКС „ магистър “ от през днешния ден 06.07.2022 година до 24.08.2022 година в това число.

Кандидат-магистрите могат да подават документи посредством уеб страницата на университета, на място в Центъра за банкет на документи в УНСС и в Регионалния център за отдалечено образование – Хасково.

През образователната 2022-2023 година университетът предлага над от пет професионални посоки – „ Икономика “, „ Администрация и ръководство “, „ Политически науки ", „ Обществени връзки и осведомителни науки “ и „ Социология, антропология и науки за културата ".

Разкрити са нови магистърски стратегии, съобразени с условията на бизнеса – „ Мениджмънт на обществените нововъведения “, „ Икономика и право “, „ Интелектуална благосъстоятелност и креативен промишлености “, „ Интелигентна цифрова енергетика “.

Приемът за всички специалности в образователно-квалификационна степен „ магистър “ се прави посредством конкурс по документи и/или полагането на конкурсен изпит – електронен кандидатмагистърски тест. Магистърските стратегии са в постоянна и отдалечена форма и с друг период на образование – два, три и четири семестъра, против възнаграждение или по държавна поръчка. Предвидена е опция за учене и работа при всички форми на образование.

Кандидат-магистрите могат да намерят подробна информация за, и по всички интересуващи ги въпроси в уеб страницата на УНСС на.



Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР