United Media, медийната компания на United Group, подписа нов тригодишен

...
United Media, медийната компания на United Group, подписа нов тригодишен
Коментари Харесай

United Media продължава успешното си партньорство със CNN

United Media, медийната компания на United Group, подписа нов тригодишен контракт , с който продължава сполучливото си съдействие сред водещата си новинарска платформа N1 и влиятелната американска медийна корпорация CNN .

Партньорството на CNN с N1, която обезпечава качествени самостоятелни вести на милиони хора в Югоизточна Европа , стартира през 2014 година. Тогава бе подписан първият извънреден контракт за филиално партньорство с американската медийна организация в Адриатическия район.

„ Горди сме, че продължаваме връзките си с N1 като значим сътрудник в Югоизточна Европа “, сподели Уалид Чамак, шеф „ Продажби и лицензиране на наличие “. „ Работим в тясно съдействие с N1 от създаването  през 2014 година и с неспокойствие чакаме да продължим това посредством даване на наличие, достъп до репортажите на CNN и обезпечаване на образования и съвещания на N1, която развива продуктовата си гама “.

Продължението на това дългогодишно партньорство удостоверява взаимния ангажимент на двете организации да съблюдават най-високите международни стандарти в публицистиката в публичен интерес, един от главните правила, на които се основава United Media.

Главният изпълнителен шеф на United Media Александра Суботич сподели: „ Също като CNN, United Group се ангажира да поддържа демократичните полезности . Отстояването на самостоятелните медии, свободни от политическа интервенция, е жизненоважно за всички функциониращи демокрации. Това е изключително скъпо в район, където свободата на медиите постоянно е под напън. Ние сме източник на точни безпристрастни вести, на които хората имат доверие, и това е основен фактор за популяризирането и разпространяването на нашето наличие. Благодарни сме на CNN за поддръжката, която ни разрешава да осигуряваме тази значима услуга на нашата публика в Югоизточна Европа “.

Чрез съдействието си със CNN N1 има достъп до най-новите международни репортажи, разбори и извънредни изявленията. Кореспондентите на CNN предават от мястото на събитието в предаванията на N1, което обезпечава на аудиторията ни най-актуалната информация от целия свят. В комбиниране с работата на репортерите на N1 в Сърбия, Хърватия, Босна и Херцеговина и Словения N1 има привилегията да дава на аудиторията задълбочена информация за най-важните събития от целия свят. В България Нова Броудкастинг Груп също има подписан контракт със CNN.

От основаването си през 2014 година новинарската платформа на United Group N1 е измежду най-гледаните кабелни телевизионни канали и един от най-четените уеб сайтове във всяка от страните , където работи: в Сърбия, Хърватия, Босна и Херцеговина и Словения. Тя е новинарската марка, ползваща се с най-голямо доверие в района, като е главен източник на информация за аудиторията по време на сериозни обстановки, в това число неотдавнашната пандемия от COVID-19 и войната в Украйна.

United Media е част от United Group, водещата мултиплатформена медийна и телекомуникационна компания в Югоизточна Европа. В нея работят към 4200 души в осем страни. Портфолиото включва над 55 телевизионни канала и 30 портала, както и радио станции и печатни издания.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР