United Group, водещият доставчик на телекомуникационни и медийни услуги в

...
United Group, водещият доставчик на телекомуникационни и медийни услуги в
Коментари Харесай

United Group стана член на Алианса за отговорен бизнес

United Group, водещият снабдител на телекомуникационни и медийни услуги в Югоизточна Европа, стана член на Алианса за виновен бизнес (Responsible Business Alliance). Това е най-голямото обединяване на бизнеса в света, отдадено на виновното държание във веригите за доставки в световен мащаб.

United Group се причислява към над 500 други членове на Алианса и неговите начинания, които целят да подобрят изискванията на труд, околната среда и бизнес резултатите при съблюдаване на одобрени етични стандарти и практики. В фирмите, които членуват в Алианса, работят към 21 милиона души, а общите им годишни доходи възлизат на 7,7 трилиона щатски $.

Отговорното набиране на първични материали и материали, както и устойчивите бизнес практики са в основата на тактиката на United Group. С присъединението си към Алианса за виновен бизнес, компанията се ангажира да съблюдава Кодекса на държание на организацията във всички свои действия и да изисква същото и от своите снабдители. United Group ще следи от близко процесите в своите вериги за доставки, с цел да подсигурява позитивните промени във връзка с виновните практики.

„ Изключително съм щастлива, че United Group стана член на Алианса за виновен бизнес и се гордея с работата ни, която ни разреши да се присъединим към стотици наши съидейници в това обединяване. Кодексът за държание на доставчиците на United Group, който отразява правилата на Алианса, е гаранция, че цялата ни верига за доставки поддържа напъните ни за реализиране на по-светло и по-устойчиво бъдеще по етичен и виновен метод. Без свързаността, която обезпечава нашата промишленост, развиването на стопанските системи и обществата ни би било лимитирано. Ето за какво имаме отговорност към самите себе си и към нашите клиенти непрестанно да прилагаме допустимо най-високите стандарти “, сподели Виктория Боклаг, основен изпълнителен шеф на United Group.

***

За United Group

Базираната в Нидерландия United Group е водещият снабдител на телекомуникационни и медийни услуги в Югоизточна Европа. Компанията работи в осем страни и има над 15 милиона консуматори и над 15 500 чиновници. Годишните ѝ доходи възлизат на към 2,5 милиарда евро. United Group разполага с най-широкото мрежово покритие в района и предлага на потребителите си най-атрактивната селекция от телевизионно наличие от целия свят. Сериозните вложения в цифрова инфраструктура, наличие и технологии подсигуряват отличното качество на продуктите и услугите, които United Group дава на своите клиенти. От март 2019 година мажоритарен притежател на United Group е BC Partners, една от най-големите световни капиталови компании.

За повече информация: https://united.group
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР