United Group назначава съвместен управленски екип, оглавен от Панайотис Георгиопулос

...
United Group назначава съвместен управленски екип, оглавен от Панайотис Георгиопулос
Коментари Харесай

United Group назначава съвместен управленски екип, който да ръководи сливането на Nova и Wind

United Group назначава взаимен управнически екип, управляван от Панайотис Георгиопулос като основен изпълнителен шеф, който ще управлява сливането на гръцките оператори Nova и Wind. Това ще сътвори нов основен състезател в гръцкия телекомуникационен бранш, който ще се трансформира във водещ снабдител на закрепени, мобилни и платени телевизионни услуги.

Съвместният управнически екип е формиран от шефове от Nova и Wind и събира на едно място опит и пазарна експертиза, развити от двете компании през повече от три десетилетия. Събрани дружно, двата оператора имат мощно наличие на гръцкия пазар с над пет милиона клиенти и мрежа от над 200 магазина.

Управленският екип Nova-Wind, взаимно с този на United Group, ще се концентрира върху консолидираното на фирмите, с цел да сътвори нова корпоративна единица с размера, обсега и експертизата, които са нужни, с цел да се трансформира във водеща мощ в бъдещото развиване на гръцкия телекомуникационен бранш и цифровата промяна на страната.

„ В двете организации има голямо количество гений и умения. Радваме се, че те ще бъдат направлявани от управнически екип с доста опит, който да ги изведе до идната фаза на тяхното развиване и да приготви чиновниците дружно да се възползват от забележителните благоприятни условия, които предлага гръцкият пазар “, сподели основният изпълнителен шеф на United Group Виктория Боклаг.

„ Също по този начин бих желала да благодаря на Харис Кириакопулос за това, че се съгласи да поеме ролята на основен изпълнителен шеф на Wind през последните три месеца. По време на преходния интервал Wind и екипът на компанията продължиха с впечатляващото си комерсиално наличие на пазара “, добави още Боклаг.

Изпълнителният шеф на Nova-Wind Харис Кириакопулос показа: „ За мен е огромна чест, че дружно с членовете на управническия екип ни е поверено ръководството на интеграцията на Wind и Nova. Вълнувам се за идната работа и опциите, които ще се открият с обединяването на тези два страхотни екипа и трансформирането на бизнеса. Това е късмет да развием и разтеглим нашите услуги към потребителите и бизнеса, като демонстрираме още по-голяма динамичност “.

Членовете на обединявания управнически екип на Nova-Wind са:
  Панайотис Георгиопулос, основен изпълнителен директорКики Силвестриаду, основен изпълнителен шеф на Nova MediaГеорги Ламброу, основен финансов директорМихалис Анагностакос, основен маркетингов директорХристос Нулис, основен търговски директорДимитрис Папазафиропулос, основен действен механически директорКатерина Маниадаки, шеф „ Правни и регулаторни въпроси “Георги Цапрунис, шеф „ Корпоративни въпроси “ - Corporate AffairsМария Стергиу, шеф B2BАлександрос Брегианнис, шеф „ Информационни и информационни технологии “Андрия Дережич, краткотрайно изпълняващ длъжността шеф „ Информационни технологии “Ставрула Кавура, шеф „ Човешки запаси “ за NovaГерасимус Кармирис, основен шеф „ Човешки запаси “ за Wind

В допълнение, други значими позиции в United Group ще бъдат управлявани от:
  Александрос Давос, шеф развиване на комерсиалните канали на групатаЙоанис Илиопулос, колективен шеф „ Дигитално преживяване “Александрос Брегианис, колективен консултант по въпросите за публичния секторАкис Делицикас, колективен управител „ Корпоративно развиване “
В най-кратък период ще бъде назначен и основен механически шеф.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР