УниКредит Булбанк има нов директор Банкиране на дребно и финансов

...
УниКредит Булбанк има нов директор Банкиране на дребно и финансов
Коментари Харесай

УниКредит Булбанк има нов финансов директор, както и нов шеф за Банкиране на дребно

" УниКредит Булбанк " има нов шеф " Банкиране на дребно " и финансов шеф. На първата позиция застава досегашният основен изпълнителен шеф на " УниКредит Кънсюмър Файненсинг Румъния " Борислав Генов. Финансов шеф пък става Сандра Войнович, която ще замести Ясна Мандац.

Борислав Генов ще застане на мястото на Джакомо Волпи, който ще продължи кариерата си в италианската група като зам.-главен изпълнителен шеф на банката ѝ в Унгария. Назначението му ще влезе в действие от 1 юни, след приемане на нужните регулативни утвърждения.

Назначението на Сандра Войнович пък влиза от 1 май, когато тя ще застане отпред на дирекция " Финанси " на " УниКредит Булбанк ". Тя e определена за член на УС на банката, като изборът предстои на утвърждение от регулаторните органи.

Сандра Войнович ще замести Ясна Мандац, която ще продължи кариерата си като основен финансов шеф на Загребачка банка в Хърватия, откъдето и стартира професионалния си път в групата през 1997 година.
 Борислав Генов
Източник:

Борислав Генов

Борислав Генов стартира кариерата си в " УниКредит " през 2002 година като стажант в Булбанк, а през 2006 година става част от започващия екип на UniCredit Clarima България. От 2007 година той е заемал разнообразни управителни длъжности като шеф Продажби и шеф POS бизнес, а през 2012 година е назначен за основен бизнес шеф и член на Управителния съвет на UniCredit Consumer Financing Bulgaria. Преди да поеме актуалната си служба в Румъния, е бил шеф Банкиране на дребно в " УниКредит Банк Баня Лука ". Борислав Генов приключва влиятелния Bocconi University в Милано.

Сандра Войнович стартира своята банкова кариера през 2004 година като кредитен анализатор в " Банкиране на дребно ". След това заема разнообразни длъжности, измежду които анализатор " Планиране и надзор ", шеф " Планиране и надзор " и основен финансов шеф на " УниКредит Банк Баня Лука ". Сандра Войнович има тапия по Финансов мениджмънт от университета в Баня Лука.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР