УниКредит Булбанк е отличена с наградата „Банка на годината“ от

...
УниКредит Булбанк е отличена с наградата „Банка на годината“ от
Коментари Харесай

УниКредит Булбанк с приз за Банка на годината в класацията на EMEA Finance

УниКредит Булбанк е отличена с премията „ Банка на годината “ от английското финансово списание ЕМЕА Finance, оповестяват от кредитната институция.

За 14-и път изданието афишира спечелилите в класацията си Europe Banking Awards 2021. С тези номинации ЕМЕА Finance се стреми да отличи най- положителните търговски и капиталови банки, както и брокери и мениджъри на активи.

Във фокуса на списанието са финансови институции, потвърдили способността си да поддържат общностите, на които служат и в същото време да носят облага на акционерите си.

„ Това ново интернационално отличие идва като резултат от непрекъснатите ни старания да предлагаме на клиентите ни все по-персонализирани и новаторски артикули и услуги. За нас е значимо, без значение през коя платформа клиентите ни взаимодействат с нас – във филиал или през отдалечените ни канали – да им предложим експертиза, чудесно обслужване и решение, с което да ги подкрепим и да им дадем опция за напредък “, разяснява основният изпълнителен шеф на УниКредит Булбанк Цветанка Минчева.

В изискванията на продължаваща консолидация на банковия бранш УниКредит Булбанк резервира лидерската си позиция и приключи първото полугодие на 2022 година като банка номер едно по активи с пазарен дял от 18.6% и е една от най-капитализираните банки в страната.

УниКредит Булбанк продължава да е неоспорим пазарен водач при корпоративното банкиране, с близо 20% дял при кредитирането на този сегмент и водеща банка при банкирането за самостоятелни клиенти.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР