УниКредит Булбанк e една от финансиращите институции на най-големия в

...
УниКредит Булбанк e една от финансиращите институции на най-големия в
Коментари Харесай

УниКредит Булбанк е финансов партньор на мащабния проект OKOL Lake Park край с. Горни Окол

УниКредит Булбанк e една от финансиращите институции на най-големия в България Golf & Residential Community план. Разположен единствено на 30 км от София, с бърз достъп на 40 минути по реновирания път към Самоков, с гледка към бент. Искър, естествените гори към него и планините Рила, Витоша, Плана и Стара Планина.

Проектът обгръща повърхност от 3 000 дка и ще бъде пространство за деен живот и отмора, което сплотява голф игрище с 18 дупки, 5* хотел, център с голям брой спомагателни детайли и улеснения, фамилни жилища и ваканционни парцели.

OKOL Lake Park не е плануван нито като затворен, нито като ваканционен комплекс, а като бутиково обитаемо място, предлагащо всички улеснения и услуги като учебно заведение до 7 клас, детска градина, медицински център, офисна зона, спортно-приключенски център, плантация, магазини, заведения за хранене, пропърти сдружение с консиерж и голям брой услуги.

" Въпреки сложната пандемична обстановка, в която живеем, е обнадеждаващо, че бизнесмените не стопират да търсят благоприятни условия за развиване и да обезпечава професионална претовареност на доста хора. Нашата банка, в ролята си на благонадежден сътрудник, ще продължава да поддържа вложителите в страната и оптимално да се стреми да основава сигурна и постоянна финансова среда за тях, с цел да осъществят планове в полза на обществото, " разяснява Ралука Попеску, шеф Корпоративно, капиталово и частно банкиране и член на Управителния съвет на УниКредит Булбанк.

 Снимка: УниКредит Булбанк

OKOL Lake Park е в развой на строителство, като първа копка е сложена на 1 август 2020 година Комплексът ще бъде с напълно нова инфраструктура, която включва 21 км нови пътища, водоснабдяване за питейно битови потребности от Рилския тръбопровод и за напоителни - от р. Искър, два вида канализация - битова с 5 пречиствателни станции от най-голям клас и дъждовна, както и напълно нова електромрежа. Плановете на вложителя са през 2023 година инфраструктурата да бъде въведена в употреба, голф игрището и хотелският комплекс да отворят порти, а първите поданици да са в новите си домове. Реализирането на плана е изцяло съобразено с грижата за запазване на околната среда и според правилата на устойчивото развиване.

" Предизвикателствата пред нас са част от нетипичния за България план, само че от време на време би трябвало да се изправиш против пазара и да задаваш нови хрумвания. Концепцията ни е за уравновесен план с цялостна хармонична среда, посредством който потвърждаваме, че план на толкоз високо равнище може да се случи и в България и да е основан от българи - вместо оптимално РЗП и уплътняване на градските пространства желаеме да предложим деурбанизация - по-далеч от града, от мръсния въздух и шума, само че покрай чувството за същинска независимост, " споделя Инж. Валентин Каназирев, ръководител на съвета на шефовете и акционер в " Маркан Ходлинг " и визионер на OKOL Lake Park.

 Снимка: УниКредит Булбанк

За " Маркан Холдинг " АД:

" Маркан Холдинг " АД е българско холдингово сдружение. Основните му вложения са в региона на строителството, недвижимите парцели и хотелиерството. Собственост на компанията са Хотел Новотел София, влиятелното интернационално учебно заведение Американо-английска академия и редица други участия в към 20 дъщерни сдружения. Ключово звено в структурите на холдинга е учредената през 1993 година " Маркан " ЕООД - един от водачите в строителния отрасъл у нас. Строителната компания е профилирана в консултирането и цялостното осъществяване на някои от най-мащабните и комплицирани капиталови планове в България. В обектите, които проектира и извършва, се ползват най-съвременните решения в технологията и организацията.

*съдържание на УниКредит Булбанк

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР