Уникалното шоу на звезди са ни подготвили от „Като две

...
Уникалното шоу на звезди са ни подготвили от „Като две
Коментари Харесай

Вижте кои са участниците в новия сезон на Като две капки вода

Уникалното шоу на звезди са ни подготвили от „ Като две капки вода “. Щоуто се завръща с девети сезон.

Тази пролет предаването още веднъж ще завладее ефира с положителни страсти, несравнимо развлечение и удивителни артистични превъплъщения.

След присъединяване на най-известните имена в българския шоу бизнес, новото издание ще показа на публиката селекция от едни от най-впечатляващите участници през последните осем години, написа Блиц.

„ Като две капки вода “ сезон 9 – All Stars ще сложи един до различен на сцената имена, останали в историята с блестящо наличие, въздействащи фалшификати и неповторимо шоу.

Софи Маринова още веднъж ще ни забавлява от дребния екран, откакто в шести сезон се трансформира в същинска сензация и сподели, че най-важното за подобен вид предаване в действителност е заниманието.

Най-добрият подражател Стефан Илчев също ще се бори още веднъж за победа, откакто в седми сезон завоюва любовта на фенове, жури и участници и с лекост надделя конкуренцията.

От първи сезон най-вероятно още веднъж ще забележим Рафи, който е любим на арменската фамилия.

Най-спряганото име на участник от втори сезон е това на Къци Вапцаров, само че заради задължения може и да не се съгласи и да даде мястото си на Стефания Колева.

От трети сезон продуцентите желали да включат Ненчо Балабанов, който от години приказва по какъв начин желае да изпита това наслаждение още веднъж. Поради други професионални задължения няма да може да се включи и Маги задействал проект Б - Азис.

От четвърти сезон пък евентуално контракт ще подпише Поли Генова  Поли Генова Поли Пламенова Генова е българска поп певица, родена в гр.София, България. Поли пее от, а от пети сезон Люси Дяковска или Михаела Маринова. Победителят от последния сезон - Фики, също ще се включи и още веднъж ще предизвика себе си и феновете с брилянтните си превъплъщения.

Един от най-емблематичните участници – Геро също ще се причисли към шоуто – този път в ролята на водещ. След сполучливия тандем с Васил Василев-Зуека в последното издание на „ Маскираният артист “, двамата ще си партнират в идния девети сезон на „ Като две капки вода ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР