Уникално талантливата варненка Елица Тодорова, прославила страната ни с прекрасния

...
Уникално талантливата варненка Елица Тодорова, прославила страната ни с прекрасния
Коментари Харесай

Наградиха уникалната Елица Тодорова с приз Достойна варненка

Уникално надарената варненка Елица Тодорова, популяризирала страната ни с прелестния си глас надалеч зад рамките на родината ни, бе удостоена с наградата " Достойна варненка ".

Това се случи по време на гала в Юнашкият салон, проведена от Асоциация " Да съхраним дамата “, където бяха връчени юбилейни 25 годишни награди за Млад бизнесмен и управител, както и оценката " Достойна варненка "

Както е известно, Елица Тодорова е двукратна финалистка от Конкурса Еврвовизия 2007 и 2013, популяризирала българската просвета в над 42 страни по света.

Миналата година Елица показа и илюстрираната си книга: " С темп и обич " и диска " Велико ". 

В кулминационната точка на премиите Достойна Варненка, кметът Иван Портних връчи отличие - медал на Доктор Йорданка Ненчева, създател на асоциация “ Да съхраним дамата “.

В най тържествената част от вечерта, обичаната родна изпълнителка Елица Тодорова получи грамота и Статуетка " Достойна варненка ".

" Благодаря на Бог за гения с който ме е дарил! Благодря на родителите ми Павлинка и Тодор Тодорови за любовта, с която са ме възпитали! Благодаря на приятелите, които вървят с мен по пътя нагоре! Успехът е отборно достижение, с подобаващ екип може да се сътворят чудеса! ", показа вълнението си Елица. 

Публиката стана на крайници при осъществяване на песните " Вода " и " Пустоно бясно и младо ", с които надарената варненка зарадва гостите на събитието. 

Честито Елица от екипа на Varna24.bg ! С пожелания за доста здраве, благополучие и нови креативен триумфи!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР