Уникално съвпадение, ще отбележи старта на българо-македонското турне ONE LOVE

...
Уникално съвпадение, ще отбележи старта на българо-македонското турне ONE LOVE
Коментари Харесай

Андрей : Целият свят ще гледа към Скопие на старта на ONE LOVE TOUR

Уникално съвпадане, ще означи старта на българо-македонското турне ONE LOVE TOUR. На 16-ти юни, когато за втора поредна година се открива фестивалът в град Скопие, инцидентно или орис, тъкмо в този ден, най-вероятно ще бъде подписан контракта сред Македония и Гърция, с който се взема решение най-голямата рецесия в 27 годишната история на самостоятелната македонска страна.

Подобно знаково съвпадане не е за първи път. Миналата година, тъкмо няколко дни след старта на турнето ONE LOVE TOUR, беше подписан контракта за добросъседство сред България и Македония.

Припомняме, че ONE LOVE TOUR 2017 мина през 8 града в България и Македония. Тази година турнето ще е доста по-мащабно и прераства във фестивал навън със свободен вход, допълнително градове, 12 часова стратегия, всички стилове музика, дуели от „ Фермата “, „ Улица на занаятите “, детска стратегия и занимания за всички генерации.

Свързахме се с продуцента на турнето Андрей Арнаудов, с цел да желаяме неговото мнение: „ За нас, като продуценти и уредници на  ONE LOVE TOUR, е неповторим късмет, в деня, в който Македония и Гърция ще сключат контракт, след спор, траял близо 30 години, да дадем старт на фестивала и то тъкмо в гр.Скопие. Този контракт отваря пътя на Македония към Европейския съюз и НАТО. И то тъкмо в този ден, за първи път от доста, доста години насам, да осъществяваме най-мащабното, общо, българо-македонско събитие в самия център на гр.Скопие, навън пространство. Надявам се и имам вяра, че всички български медии и цялата публика ще оценят, какъв брой алегорично и скъпо е, че тъкмо в този исторически миг, в който целият свят ще е обърнал взор към Скопие, ONE LOVE TOUR ще бъде в столицата на югозападните ни съседи. “

Официални посетители на откриването се чака да бъдат: Зоран Заев – Министър ръководител на Република Македония, Екатерина Захариева – Вицепремиер и Министър на външните работи на Република България, Никола Димитров – Министър на външните работи на Република Македония, представители на Министерство на външните работи на Република България и Министерство на културата на Република Македония, кметове на общини от двете страни, Николай Вълканов – изпълнителен шеф на „ Минстрой “ Холдинг, Нели Беширова – притежател на „ Дилмано Дилберо “ и други.

На 16 юни в центъра на гр.Скопие, за гостите на фестивала, на сцената ще бъдат: Деси Добрева, Слаткаристика, Графа, Next Time, Фолтин, Ансамбъл Българе, Любойна, Оратница, Сашо Коцев и Златно Славейче.

Първият концерт от фестивала ONE LOVE TOUR за България е в град София, на 30 юни в Южния парк и посетител – звезда на вечерните концерти е Васил Найденов.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР