Уникално паркиране в Монтана разтърси фейсбук, видя BulNews.bg. Шофьор толкова

...
Уникално паркиране в Монтана разтърси фейсбук, видя BulNews.bg. Шофьор толкова
Коментари Харесай

Уникално паркиране в Монтана взриви мрежата /снимки/

Уникално паркиране в Монтана раздруса фейсбук, видя BulNews.bg. Шофьор толкоз се стремял да паркира добре, че се престарал и натресъл сътрудник.
Наблюдателен гражданин на регионалния град показа фотоси на куриозната преживелица в обществената мрежа. Кадрите са направени през вчерашния ден пред един от блоковете в квартал „ Младост “ 2. На тях се вижда по какъв начин водачът на лек автомобил „ Пежо “ е паркирал паралелно на тротоара. За да не стърчи предницата на улицата и да затруднява останалите участници в придвижването, лидерът опитал да спре оптимално покрай колата зад него. И съумял – той (или по-вероятно тя) зарязал двата автомобила безусловно ризница в ризница.
От фотосите не излиза наяве дали паркирането по учебник е нанесло вреди на другата кола. Най-вероятно създателят на действието не е и схванал какво е сътворил, откакто даже не се опитал да прикрие следите, нито пък да обезпечи задоволителна отдалеченост на другия водач.
В мненията под фотосите монтанчани откровено се забавляват на напъните на своя съгражданин. Някои пишат, че „ Това е намек за търсене на непосредственост “ или „ Подпиране по съседски “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР