Уникални атракции радват феновете на къмпингуването в Пловдив. Те могат

...
Уникални атракции радват феновете на къмпингуването в Пловдив. Те могат
Коментари Харесай

Къща на Баба Яга в къмпинг насред Пловдив

Уникални атракции радват почитателите на къмпингуването в Пловдив. Те могат да наемат нощувка в къщата на Баба Яга, Землянката на хобитите или вагона на Ориент експрес " Royal Suite ", които притежателите на комплекса сътвориха в покрайнините на града. Това е първият по рода си съвременен градски къмпинг в България, който работи. В него има три елементи: къмпинг зона с места за кемпери, каравани и палатки, глемпинг къщички с река-басейн и плаж и мотел със СПА център.

Комплексът е ситуиран на място с панорама към Родопите и е на броени минути с превоз от центъра на Пловдив.

Вагонът от Ориент експрес е обзаведен в жанр Луи XIV. В него с гласов надзор може да „ повикате “ леглото си, да пуснете, намалите и загасите осветлението, тв приемника, щорите, вратата.

Къщата на баба Яга, която се издига на кокоши крайник над басейна под формата на речен вир. До нея се стига по въжен мост, а с рум сървиз закуската може да дойде по фуникулярна въжена линия.

Друго забавно нещо е, че къмпингът работи без рецепция и достъпът до всички платени зони е с QR код. Целта е екскурзиантът да заплаща единствено това, което ще употребява, а не закрепена цена за дадена услуга.

Снимки: Camping.bg

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР