Уникален скандал избухна на стената на Георги Георгиев, известен като

...
Уникален скандал избухна на стената на Георги Георгиев, известен като
Коментари Харесай

Хазарта рязко зави, вече брани ГЕРБ: Не са откраднали чак толкова! Водим разговори заедно

Уникален скандал избухна на стената на Георги Георгиев, прочут като Боеца. Той атакува Кирил Петков, водачът на „ Промяната “. В полемиката се включи депутатът Христо Петров или Ицо Хазарта. 
Но ето събитията без редакция. Той гръмна поради този пост на Боеца, който публикуваме със съкращения:
„ БЛАГОДАРЯ на Kiril Petkov, че обърна тил на БОЕЦ и жителите!
Изгледайте видеото на страницата на БОЕЦ.
Днес с сътрудници имахме среща в Народното събрание с групата на ПП-ДБ, с цел да им представим очевидци и данни за скица за пазаруване на гласове с присъединяване персонално на зам. Председателят на Движение за права и свободи Халил Летифов. От три дни Luba Kulezich и БОЕЦ огласяваме тази информация и НИКОЙ не реагира!
И на влизане още веднъж ми споделиха, че за мен персонално има ЗАБРАНА за достъп до Народното събрание! Реагирах и пред очите ми служителките се обадиха в кабинета на Росен Желязков и той ПОТВЪРДИ ЗАБРАНАТА! Реших да се обадя на депутатите в залата и да желая реакция от тях. Звънях на най-малко 20 души от групата на ПП-ДБ. Само Андрей Гюров и Мишо Камбарев от Политическа партия реагираха.
Междувременно с групата на БОЕЦ оттидохме пред входа на Народното събрание и там се засякох с Кирил Петков, Хазарта, с Лорер и още няколко депутата от ПП-ДБ. Казах на Кирил какво се случва, че Росен Желязков продължава гаврата на Мултака с налагане на ЗАБРАНИ за неуместни жители. Аз и бойците стоим, като бездомни кучета пред Народното събрание с доказателства за пазаруване на гласове в ръцете си, а те се крият вътре и гледат по какъв начин наглите безчинстват! Кирил Петков реагира безусловно несъответстващо – съобщи, че това не му е грижа, че БОЕЦ вършим циркове и панаири и че си имал друга, по-важна работа… Повтори буквално думите на Вежди Рашидов!
БЛАГОДАРЯ, Кириле! За това, че правата на жителите не са ти грижа, че данните за пазаруване на гласове от Движение за права и свободи не те интересуват!
Б ЛАГОДАРЯ, Кириле, че се споразумя кавалерски с мутрите от ГЕРБ и че с твоят глас и гласовете на ПП-ДБ бе определен Росен Желязков, който се изгаври с мен и БОЕЦ през днешния ден! Това част от джентълменското ви съглашение ли беше? Ти, момче. нямаш концепция какво правиш и оставяш Буда да ви прави на маймуни, а неговите мутри да се гаврят с жителите. Виждам ви какъв брой сте слаби и неспособни, БОЕЦ се опитваме да спасяваме какво можем и да се борим с мафията вместо вас, но вие си не желаете. Ти през днешния ден обърна тил на единствената поддръжка, която имаш – тази на жителите. На Борисов обаче не обърна тил. С него се срещаш, благодариш му и си простите. Но БОЕЦ не прощаваме! “, са част от изказванията на Боеца.
Ицо хазарта се включи с коментар изпод:
„ То в случай че не беше Кирил нямаше и да влезете, но все тая. Нищо, значимото е, че си изкрещял в на Пеевски лицето, че е нарушител. Сигурен съм, че той се е замислил след тия думи и е схванал, че би трябвало да се промени към по-добро. Кирил е отговорен – трябваше да те разноски из постройката, да ти направи кафе и да поговори с теб час-два, вместо да се занимава с парламентарни нелепости.
После да дойдем аз и той с тебе да покрещим дружно пред стаята на Движение за права и свободи – по този начин непосредствено си ги вкарвахме в пандиза, но пусти страхливци сме ние. ..Водим диалози с ГЕРБ, вместо да издебнем в коридорите Рейгън, Конрад Аденауер и Маргарет Тачър, да се разберем с тях и да създадем едно хубаво държавно управление. Що да не идем на едни избори за шести път – за народа супер, ние пари за избори имаме с торби, а и надали ония другите са откраднали толкоз, че да имат за още двайсет избори напред да си купят.
Някой страхливец като мен би те попитал за какво не дойдеш като народен представител в тази постройка да те видя с очите си по какъв начин тъкмо ще изринеш планината от зло, против която сме изправени, само че това е въпрос от един елементарен страхливец и не му обръщай внимание “, написа депутатът Христо.
Георги Георгиев не пропусна да отговори на коментара с нов кометар:
„ Хазарта грешиш..Ако не бяха жителите и БОЕЦ – ти и Кирил нямаше да влезете в Парламента, а не ние. Аз и БОЕЦ сме влизали в Народното събрание и преди вас, ще влизаме и след вас и ще продължим да преследваме наглите. И го вършим по дейно и без да сме депутати.
Ицо, ти също не реагира на гаврата на Росен Желязков към БОЕЦ . Просто си отмина – изборите минаха и борбите на жителите и техните права и ползи към този момент не са значими. А ние бяхме там поради тематиката за купените и манипулирани избори! По която тематика и вие мълчите и дума не обелвате към този момент. Но наглите откраднаха нашите гласове и няма да позволим тази тематика да потъне.
А другояче, какво да ти кажа – 10 години се боря със злото и мафията и заплащам цената. Ако в миналото решиш, обади се, ще се веселя да се забележим и да ти опиша. Ако имаш сили и предпочитание да чуеш. Може и тематика за ария да излезе. Доколкото знам се представяш за гражданска квота. Но в никакъв случай не съм чул да си потърсил жителите за среща, или ти тях да ги чуеш.
Поздрави. Имаш ми номера “, написа Жоро Боеца, някогашен ковчежник на ГЕРБ.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР